Kort

Fly fra Billund til Montreal

Flyinformation Billund til Montreal

Laveste returpris sidste måned

kr. 2.701

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 5598 kilometer

10 t 35 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Montreal Pierre Elliott Trudeau, Montreal St Hubert og Montreal Mirabel

3 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per august 2018

Flyselskaber og ruter, der flyver fra Billund til Montreal

Der er ikke direkte fly fra Billund til Montreal i Canada, men du kan vælge mellem adskillige forbindelser med hhv. to skift, eller et. Med Lufthansa er rejsetiden 13 timer og 50 minutter - med flyrute: Billund - Frankfurt, Frankfurt-München, München-Montreal. Alle tre "ben" af rejsen flyves af Lufthansa.

Eller du kan flyve med British Airways, rejsetid ca. 18 timer, via Billund-Manchester-Manchester-London, London-Montreal. Alle tre "ben" af rejsen flyves af British Airways.

Du kan også flyve turen med kun ét flyskifte, på 17 timer, med ruten Billund - London, London - Montreal. Men vær opmærksom på at det enkelte flyskifte i London skal du fra London City Airport til London Heathrow - og der er en stop tid på 8 timer. Begge dele af denne rejse flyves af British Airways. Prismæssigt ligger ruterne meget tæt, så du kan altså normalt komme til Montreal på 13 timer og 50 minutter, til stort set samme pris som på 18 timer.

Afgangsterminalen Billund Lufthavn

Billund Lufthavn er Jyllands største. Om sommeren går der gratis bus til og fra lufthavnen én gang i timen, ml. 09-00-21-00. Bussen stopper ved Billunds knudepunkter. Se køreplanen her.

Året rundt er der busforbindelser til og fra bl.a. Aarhus, Kolding og Esbjerg til lufthavnen, som ligger få kilometer fra Billund centrum.

Der er tidsubegrænset, gratis Wi-Fi i Billund Lufthavn, massagestole, et varieret udvalg af mad- og drikkevarer samt en håndfuld butikker.

Butikkerne sælger danske designervarer, tøj, toldfri varer og  Lego fra koncernens egen butik.

Ved hovedindgangen ligger Square Café og Kiosk, hvor du kan få noget at spise, og købe aviser, blade, eller andet til rejsen. De øvrige spisesteder ligger på tredjesal, her laver Diner både morgenmad og bøffer, mens Sunset Boulevard primært tilbyder sandwicher. Med god udsigt til flyvepladsen serverer Restaurant Gastro gourmetmad.

I King Amlet Lounges stilfulde omgivelser med tilhørende møderum er der arbejdsro, lækre forfriskninger og et stort udvalg læsestof med både danske og udenlandske aviser. Passagerer på standard kan købe adgang til loungen for 165 kroner.

Ankomst til Montréal Lufthavn - transport til centrum

Når du ankommer til Montréal, lander du i Pierre Elliott Trudeau International Airport. Den nemmeste måde at komme fra lufthavnen til Montréal bymidte, er med ekspress buslinjen 74, fra P-E Trudeau Airport - Downtown. Denne buslinje kører 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Rejsetiden varierer mellem 45 til 70 minutter, afhængig af trafikken, og prisen er 10 canadiske dollar (ca. 49 DKK). Du kan naturligvis også leje bil eller tage taxi.

I selve lufthavnen mødes du af et dejligt udvalg af restauranter, lige fra steakhouse og barer, til autentisk fransk og italiensk cuisine. Her er også et varieret udvalg af gode butikker at shoppe i. Til dem, der er på forretningsrejse, tilbyder de hoteller tæt på lufthavnen gode og rummelige mødefaciliteter.

Værd at vide om Montréal

Montréal ligger i den del af Canada hvor fransk er hovedsprog. Alle taler naturligvis også canadisk. Montréal er en smuk by, særligt set fra oven. På Au Sommet Place Ville Marie kan du opleve en fantastisk udsigt ud over det hele, fra observationsdækket. I Old Montréal og Old Port finder du et rigt udbud af kulturelle oplevelser. Elsker du at udforske grønne områder, så er Mount Royal Park helt sikkert Montréals kronjuvel - den er skabt at samme landskabsarkitekt, som skabte Central Park i New York.

Montréal er også kendt for sine mange festivaller - herunder er The Festival International de Jazz Montréal, samt vinterlige kunstfestival Nuit Blanche blandt de mest kendte.

Montréals franske sjæl ses tydeligt i bl.a. udbuddet af lækker fransk mad - du finder ikke bedre udvalg af autentisk fransk mad på denne side af Atlanterhavet, end i Montréal. Nogle af de bedste franske spisesteder finder du i Quartier des Spectacles.

Montréals vejr er opdelt i fire sæsoner - vinteren byder på sne og moderat kulde, mens sommeren kan blive ganske varm og fugtig.

Hoteller i Montréal

Leder du efter et sted at overnatte? På Find hotel i Montréal kan du sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, inden du bestiller dit foretrukne sted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.