Kort

Fly Billund - Skopje

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Skopje
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Billund til Skopje

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.229

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1778 kilometer

5 t 45 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Turkish Airlines

Skopje

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Skopje: Skopje.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Billund til Skopje er kr. 1.229. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
5 t 45 min. er den gennemsnitlige flytid fra Billund til Skopje.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Billund til Skopje.

Opdateret december 2017

Flyselskaber som flyver fra Billund til Skopje

I øjeblikket er der ingen flyselskaber, som tilbyder direkte fly mellem Billund og Skopje. Du kan fx mellemlande i København, hvorfra Wizz Air flyver direkte til Skopje to gange ugentligt i vinterhalvåret og tre gange ugentligt i sommerhalvåret.

Alternativt kan du flyve med Turkish Airlines til Skopje via Istanbul, men rejsetiden vil ofte være kortere, hvis du vælger en anden rute med to omstigninger undervejs, fx med Brussels Airlines til Bruxelles og videre herfra med Adria til Skopje via Ljubljana.

Afgang fra Billund Lufthavn

Det er let at komme til lufthavnen med egen bil eller diverse busser, som forbinder lufthavnen, der ligger få kilometer fra centrum, med andre byer som Århus, Kolding og Esbjerg. Inden afgangen fra Billund til Skopje kan du bruge tiden på det gratis, tidsubegrænsede wi-fi og tage en tur i massagestolene. I King Amlet Lounge er der møderum, læsestof samt diverse forfriskninger og snacks, som rejsende kan også få adgang til for 165 DKK. Hvis du bliver sulten eller tørstig, kan du fx spise gourmetmad i Restaurant Gastro eller købe diverse retter, fastfood, søde sager med mere fra de andre spisesteder i terminalen. Butikkerne sælger blandt andet danske designervarer, tøj, LEGO og toldfri varer.

Ankomst i Skopje

Efter ankomst i Skopje Lufthavn, officielt Skopje Alexander The Great Airport, kan du surfe løs på det gratis wi-fi, tanke op på mad og drikke og veksle penge. Lufthavnen ligger knap 25 km sydøst for centrum, og Vardar Ekspres busser kører til byen på cirka 30 minutter for 21,25 DKK. Billetter kan købes i en automat, og bussens køreplan er tilrettelagt efter flyenes ankomst- og afgangstider, så det er let at komme videre fra lufthavnen, når du flyver fra Billund til Skopje. Der holder desuden taxier udenfor 24/7, turen til centrum koster en fast pris på knap 150 DKK. Der er også et stort udvalg af biludlejningsfirmaer i lufthavnen, hvis du selv vil være kørende med en lejebil.

General information om at flyve fra Billund til Skopje

Så længe dit pas er gyldigt, kan du rejse uden visum i op til 90 dage i Makedonien. Billund Lufthavn anbefaler, at passagerer møder op to timer før afgang, også selvom du benytter online check-in. 

Hvad du kan forvente i Skopje

Der er ingen tidsforskel mellem Billund og Skopje. Somrene er varme og solrige med en dagstemperatur der ofte når over 30 grader. Vinteren er derimod kølig med en gennemsnitlig dagstemperatur på cirka 5 grader, mens det om natten sagtens kan blive minus 10 grader eller koldere. Nedbøren falder nogenlunde jævnt hele året, men eventuel sne bliver sjældent liggende særligt længe.

Valutaen hedder makedonske denarer (MKD), og du kan virkelig sparer mange penge på diverse varer og ydelser, fx kan to personer spise en tre-retters middag for bare 120 DKK, mens en kop kaffe koster under 10 DKK. Hvis du benytter byens omfattende netværk af busser, kan du nøjes med at betale cirka 3-5 DKK for en enkelbillet, hvilket også nogenlunde svarer til taxiernes startgebyr samt kilometerpris. 

Læs også: Europas billigste lande

Hoteller i Skopje

Brug Skyscanners søgeværktøj til at finde dit foretrukne overnatningssted i byen. På hoteller i Skopje kan du fx sortere efter pris og beliggenhed, så der bliver nemmere at vælge det rigtige sted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.