Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Sammenlign billeje i Dublin lufthavn

###Biludlejning i Dublin Lufthavn Oplysningerne er korrekte pr. juli 2015

Avis, Budget, Dooley, Europcar og Hertz har alle skranke i både Terminal 1 og Terminal 2 i lufthavnen. Via Thrifty, Enterprise og Sixt kan man også forudbestille biler til afhentning i lufthavnen.

Firmaerne tilbyder stort alle slags biler, hvad enten man ønsker en lille økonomisk bybil, rummelig familieslæde eller en lækker sportsvogn. Varevogne og mobilhjem kan ligeledes lejes mange steder.

I Irland kører man i venstre side af vejen. Det betyder, at førersædet er i højre side. For mange billister vil det derfor være en fordel at leje en bil med automatgear, de er dog generelt dyrere end de manuelt betjente biler.

På Skyscanner kan du ofte finde endnu flere muligheder for billeje i Dublin, også med afhentning i lufthavnen.

Minimumsalderen er 21 år ved billeje i Irland eller højere for leje af visse biler. Derudover skal førere under 26 år betale et ekstra gebyr. Dertil skal man som hovedregel have haft sit kørekort i mindst to år og i nogle tilfælde fem år. ###Tankstationer i nærheden af Dublin Lufthavn Som regel skal en lejebil afleveres med fuld tank. Der er mange tankstationer i Dublin og omegn. På lufthavnsområdet ligger der en Esso-tankstation. Som man forlader lufthavnen, rammer man R132 i den første rundkørsel, her ligger der to tankstationer cirka en kilometer henne i henholdsvis syd- og nordgående retning. ###Kørsel i og omkring Dublin Lufthavn Lufthavnen ligger cirka 10 km nord for Dublin og tæt på motorringvejen M1/E01. Fra ringvejen er der let adgang til resten af motorvejsnettet ud i landet og ind til centrum.

Unødig kørsel i Dublin centrum frarådes generelt pga. trængselsproblemer, særligt omkring myldretid. Byen har desuden mange ensrettede, snævre veje og gader, så en GPS er et absolut plus. Dublins offentlige transportsystem er et godt alternativ til bilen, der for eksempel kan parkeres på de dertil indrettede Park & Ride stationer. Kører man uden for Dublin kan man i visse distrikter, de såkaldte gaeltachter, opleve, at skiltningen kun er på gælisk-irsk.

Irland har 11 motorvejstrækninger, hvor man skal betale vejafgift. På alle strækninger på nær havnetunnelen på M50 i Dublin skal afgiften betales kontant eller med en elektronisk betalingsenhed. På M50 foregår det digitalt via nummerpladeregistrering, hvorefter man selv skal sørge for betalingen inden klokken 20 dagen efter, se hvordan her. Hos nogle af udlejningsfirmaerne er vejafgiften inkluderet i prisen.

Det kan være svært at finde en parkeringsplads i Dublin uden for parkeringshusene, se mere om parkeringsreglerne her. Det er værd at bemærke, at bilen bliver låst med hjulkapsel, hvis der ikke er betalt, eller billetten er udløbet. Park & Ride stationerne er ofte den bedste løsning. ###Udflugter & Seværdigheder I Dublin er der nok at se på og opleve, ofte kan det dog bedst betale sig at lade bilen stå. Men med en bil til rådighed er det oplagt at køre ud af Dublin og opleve noget af Irlands storslåede natur og kulturhistorie. Byen Kilkenny 120 km sydvest for Dublin ud af M9 er en af landets mest besøgte byer og især berømt for sine mange fine bygninger fra middelalderen samt livlige natteliv.

Køreturen langs den spektakulære vestkyst anbefales både for den smukke natur og de mange spændende slotte og ruiner. Men også østkysten både nord og syd for Dublin byder på flotte landskaber og kulturelle seværdigheder.

Whisky og mørk øl som Guinness er populære drikke i Irland. Hvis man vil besøge et bryggeri eller destilleri, er der gode muligheder for det både i og uden for Dublin. 100 km vest for byen kan man fx besøge Tullamore whiskydestilleri.

Cirka en times kørsel syd for Dublin ud af E01 ligger Clara Lara Fun Park ved byen Glendalough, der er en hyggelig familiepark, der især henvender sig til de mindre børn med forskellige aktiviteter. Området rummer også et kloster fra det 6. århundrede og en flot katedral i skønne, grønne omgivelser.

Læs mere om Dublin her.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.