Kort

Fly Billund - Basel Mulhouse Freiburg

Flyinformation Billund til Basel Mulhouse Freiburg

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.061

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 913 kilometer

3 t 5 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Mulhouse og Basel Mulhouse Freiburg

2 lufthavne

Opdateret december 2017

Flyselskaber som flyver fra Billund til Basel

Der er på nuværende tidspunkt ingen flyselskaber, der flyver direkte på ruten Billund-Basel. Du kan i stedet flyve dertil med fx KLM via Amsterdam eller med Lufthansa via Frankfurt. Alternativt kan du også tage til København, hvorfra easyJet har fire ugentlige direkte afgange til Basel.

Afgang fra Billund Lufthavn

Adskillige busser forbinder lufthavnen, som ligger få kilometer fra centrum, med andre byer som fx Århus, Kolding og Esbjerg. Du kan slå ventetiden ihjel på det gratis, tidsubegrænsede wi-fi og massagestole til 20 DKK i terminalen. I King Amlet Lounge er der blandt andet møderum, læsestof samt diverse forfriskninger og snacks, som du kan også få adgang til for 165 DKK. Hvis du bliver sulten eller tørstig, inden flyet letter fra Billund til Basel, kan du vælge mellem gourmetmad fra Restaurant Gastro eller fastfood, søde sager med mere fra Sunset Boulevard, Diner og Lagkagehuset. Butikkerne sælger blandt andet danske designervarer, tøj, LEGO og toldfri varer.

Ankomst i Basel

Når du flyver fra Billund til Basel lander du i EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg, der er verdens eneste lufthavn med tre nationaliteter, og som ligger i Frankrig cirka 6 km nordvest for Basel. Udover spisesteder og butikker er der også hæveautomater, legområder, en neglebar og ikke mindst gratis wi-fi i lufthavnen. Når du skal videre til Basel, kan du fx leje en bil eller tage en taxi. Du kan også tage BVB bussen nr. 50, der kører til Basel banegård på cirka 20 minutter.

General information om at flyve fra Billund til Basel

Så længe dit pas er gyldigt, kan du rejse visumfrit i op til 90 dage i Schweiz. Billund Lufthavn anbefaler, at passagerer møder op to timer før afgang, også selvom der benyttes online check-in.

Hvad du kan forvente i Basel

Der er ingen tidsforskel mellem Billund og Basel, og vejret er der heller ikke den store forskel på. Valutaen hedder schweiziske franc (CHF), og du skal være indstillet på priser, der får mange danske varer og services til at virke billige. Fx betaler man næsten 100 DKK for en menu på fastfoodsteder som McDonald’s og omkring 650 DKK for tre retter til to personer på en middelrestaurant. Det er også en smule dyrere at køre med de offentlige busser og sporvogne med en billetpris på knap 23 DKK. Prisen for taxikørsel er stort set den samme som i det jyske på cirka 21 DKK pr. kilometer.

Hoteller i Basel

Hvis du mangler et sted at overnatte i Basel, kan du med fordel benytte vores søgeværktøj til at finde det bedste hotel i Basel. Her kan du sammenligne fx priser og beliggenhed samt læse mere om byens kvarterer.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.