Kort

 Københavns Lufthavn

Med fly til Københavns Lufthavn fra fire forskellige verdensdele og med over 22 millioner rejsende om året er lufthavnen ikke bare Danmarks, men Nordens største.

Der er gjort meget ud af at gøre Københavns Lufthavn til en behagelig og interessant oplevelse uden at nedprioritere sikkerheden eller det praktiske i at komme ind og ud af lufthavnen hurtigst muligt.

Lufthavnen har alle de faciliteter, som man kan forvente af en international lufthavn, som konstant rumsterer af danske og internationale rejsende med vidt forskellige behov. Foruden de store og små taxfree-butikker er der nok mode-, sko-, bolig- og legetøjsbutikker til et storcenter. Her er banker, vekselkontorer og et enormt udvalg af restauranter, caféer og barer. Der er trådløst netværk i hele lufthavnen.

Der er også tænkt på børnefamilier med legerum til børn i absolut alle aldre. Her vises tegnefilm, mens man kan spille bordfodbold, Playstation og lege med klodser blandt meget andet.

En række forskellige former for kunstværker giver lufthavnen et varmt og personligt snit uden at være det mindste i vejen for travle rejsende.

Lufthavne nær København Kastrup:

 Til og fra Københavns Lufthavn

Kørsel skjul 

Det er nemt at være bilist og rejsende til eller fra Københavns Lufthavn. Her er masser af udlejningsselskaber, parkeringspladser og desuden en tankstation. Det er muligt at reservere en parkeringsplads på forhånd, hvis det er nødvendigt.

Lufthavnen ligger i Kastrup, men er kun cirka 15 minutter fra det indre København i bil, afhængig af trafikken. Beliggenheden er ekstremt praktisk for alle, der skal med bil til enten det øvrige Danmark eller til Sverige. Motorvej E20 går nemlig lige forbi lufthavnen over Øresundsbroen mod øst og til det øvrige Danmark mod vest.

Position til GPS-brug: N 56o37,43'  E 012o38,49.

Tog skjul 

Københavns Lufthavn har egen togstation. Billetkontoret ligger i terminal 3 lige over for stationen. Elevator og rullefortov mellem perronen og terminal 3, så det er let at komme til og fra togene, også med masser af bagage. Desuden kører der transitbus mellem terminal 1 og togstationen.

Der går tog til København stort set i pendulfart, hvor der er forbindelse til resten af landet.

Desuden kan man fra lufthavnen taget toget direkte til blandt andet Helsingør, Bornholm, Malmö, Ystad og Göteborg.

Lufthavnen har desuden egen metrostation med adgang til resten af Københavns metronetværk.

Busser skjul 

Et par af Københavns bybusser stopper fast ved lufthavnen (uden for udenrigsterminalen) og sørger for forbindelse mellem lufthavnen og det indre København, inklusive Hovedbanegården og Rådhuspladsen.

Der går også direkte busser fra Københavns Lufthavn hele vejen til Århus og til blandt andet Malmø, Helsingborg og Göteborg i Sverige og endda helt til Oslo i Norge.

Københavns Lufthavn sørger desuden for gratis transitbus mellem terminalerne.

Taxa skjul 

Taxasystemet er ekstremt praktisk i Københavns Lufthavn. Der er fast plads til afsætning uden for henholdsvis terminal 1, 2 og 3, mens påsætning foregår uden for terminal 3.

Det er altid muligt at finde ikke bare taxa til København og danske destinationer, men også til Sverige. Danske taxaer accepterer normalt ture til Sverige, men lufthavnen har faste holdepladser reserveret til taxaer, der kører til Sverige.

 Hvem flyver til København Kastrup

 Kontaktoplysninger for lufthavn

København Kastrup Lufthavn

Adresse:
PO Box 74,
Lufthavnsboulevarden 6,
DK-2770 Kastrup,
DENMARK

Tlf.:+45 (0)32 313231
Fax:+45 (0)32 313132

Websted:

Ejer:
Københavns Lufthavne A/S

 Oplysninger om stedet

Længdegrad:12° 37' 59'' E
Breddegrad:55° 36' 29'' N
IATA kode:CPH
ICAO kode:EKCH

 Lufthavnsbeliggenhed

Google map

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.