Krabi

22. okt. 2019 - 23. okt. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Krabi omfatter The Greenery Hotel, Dee Andaman Hotel og Krabi Heaven baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Krabi ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Krabi

fra kr. 162
fra kr. 188

Hvad siger de rejsende om Krabi?

9,8
Backpackere
9,2
Eventyrrejsende
8,6
Udendørs-entusiast
6,8
Madelskere
6,6
Grønne rejsende
Medlemsanmeldelser (96)
Alexandra Paredes
Alexandra ParedesAventura
11-06-17

Great city. Perfekt til bare at bo for en eller to nætter og gå til øerne. Vi holdt på Pak Up Hostel. Fantastiske fantastiske fantastiske hostel at være på!

István  Schilling
István Schilling
11-01-19

Kedves barátságos emberek.Gyönyörű szigetek ,csodás part szakaszok,és finom ételek!

ClaudioSe
ClaudioSeMilano
10-01-18

Krabi is one of the most touristic places in Thailand. But with different kind of beaches, good for every kind of crowd and budgets, and beautiful surroundings, it is worth visit. At least on your first night you can base yourself on Krabi Town, near the river

Sue A.
Sue A.Putrajaya
16-09-16

If you're a sunset chaser, island hopper, food hunter, massage lover, this is the place for you!

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er oktober, med et gennemsnit på kr. 119 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Krabi er juli med en gennemsnitspris på kr. 153 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i oktober sidste år var kr. 128 pr. nat. Dette er 9% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 141 set over de foregående 12 måneder.
I Krabi er den forventede gennemsnitstemperatur i oktober 28,0°C/82,4°F. Den varmeste måned er typisk marts med gennemsnitstemperaturer på 33,9°C/93,0°F. Den koldeste måned er oktober med gennemsnitstemperaturer på 24,6°C/76,3°F.
Den nærmeste lufthavn ved Krabi er Krabi (KBV) (8,74 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Phuket (66,68 km)

Planlæg en rejse til Thailand