Krabi

30. jul. 2019 - 31. jul. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Krabi omfatter Thai Hotel Krabi, Sleep Whale Hotel og Krabi Cinta House baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Krabi ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Krabi

fra kr. 141
fra kr. 257

Hvad siger de rejsende om Krabi?

9,8
Backpackere
9,7
Eventyrrejsende
8,4
Udendørs-entusiast
6,7
Nattelivselskere
6,7
Madelskere
Medlemsanmeldelser (87)
Alexandra Paredes
Alexandra ParedesAventura
11-06-17

Great city. Perfekt til bare at bo for en eller to nætter og gå til øerne. Vi holdt på Pak Up Hostel. Fantastiske fantastiske fantastiske hostel at være på!

István  Schilling
István Schilling
11-01-19

Kedves barátságos emberek.Gyönyörű szigetek ,csodás part szakaszok,és finom ételek!

ClaudioSe
ClaudioSeMilano
10-01-18

Krabi is one of the most touristic places in Thailand. But with different kind of beaches, good for every kind of crowd and budgets, and beautiful surroundings, it is worth visit. At least on your first night you can base yourself on Krabi Town, near the river

Sue A.
Sue A.Putrajaya
16-09-16

If you're a sunset chaser, island hopper, food hunter, massage lover, this is the place for you!

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er oktober, med et gennemsnit på kr. 116 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Krabi er januar med en gennemsnitspris på kr. 150 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i juli sidste år var kr. 125 pr. nat. Dette er 4% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 131 set over de foregående 12 måneder.
I Krabi er den forventede gennemsnitstemperatur i juli 28,7°C/83,7°F. Den varmeste måned er typisk marts med gennemsnitstemperaturer på 33,9°C/93,0°F. Den koldeste måned er oktober med gennemsnitstemperaturer på 24,6°C/76,3°F.
Den nærmeste lufthavn ved Krabi er Krabi (KBV) (8,74 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Phuket (66,68 km)

Planlæg en rejse til Thailand