Pilskalne

19. feb. 2019 - 20. feb. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Pilskalne omfatter Daugavpils City Centеr Apartment, Stacijas 113 og Sventes Rasa "Family House" baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Pilskalne ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Pilskalne

fra kr. 247
fra kr. 333

Ofte stillede spørgsmål

Den dyreste måned at overnatte i Pilskalne er januar med en gennemsnitlig pris på kr. 230 pr. nat. Den billigste måned er januar med en gennemsnitlig pris på kr. 230 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i februar er typisk kr. 256 pr. nat. Dette er kr. -11% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 230 for de seneste 12 måneder.

Planlæg en rejse til Letland