Misawa

28. nov. 2019 - 29. nov. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Misawa omfatter 旅館 高橋, ホテルパールシティ八戸(Hmiホテルグループ) og ホテル トラストイン baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Misawa ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Misawa

fra kr. 615

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er december, med et gennemsnit på kr. 314 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Misawa er september med en gennemsnitspris på kr. 1.735 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i november sidste år var kr. 514 pr. nat. Dette er 27% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 655 set over de foregående 12 måneder.
I Misawa er den forventede gennemsnitstemperatur i november 7,2°C/44,9°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 25,1°C/77,2°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -4,1°C/24,6°F.
Den nærmeste lufthavn ved Misawa er Misawa (MSJ) (1,92 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Aomori (56,66 km)

Planlæg en rejse til Japan