Tel Aviv

27. jul. 2019 - 28. jul. 2019

2 gæster - 1 værelse

Fly Stay Save + Lås op for særlige hotelrabatter, når du booket et fly hos os. Sådan!
Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Tel Aviv omfatter Sheraton Tel Aviv Hotel, Prima Tel Aviv Hotel og 27 Montefiore Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Tel Aviv ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Tel Aviv

fra kr. 1.034
fra kr. 1.337
fra kr. 2.176

Hvad siger de rejsende om Tel Aviv?

9,8
Madelskere
9,6
Nattelivselskere
8,4
Udendørs-entusiast
8,1
Historieelskere
6,9
LGBTQ
Medlemsanmeldelser (259)
oron fibi
oron fibi
08-05-19

Tel Aviv er fantastisk. Det israelske folk er de bedste varmeste mennesker på jorden. Jeg havde den bedste tid i mit liv i Israel. bedste mad og gode fester. smuk natur og stranden og solnedgangen er den smukkeste jeg nogensinde har set

Bo  Badu
Bo Badu
26-06-19

Everything beautiful Everything is mixed thats why its special and I love it so much

Adina M
Adina M
23-04-19

I absolutely loved Israel in general. The entire country is just great, the food is amazing and delicious if you love mediterranean food. I was a little scared about security and how safe the country was but honestly i have never felt more safe traveling, there’s military everywhere and there is people everywhere so you will never be alone!

Aviel Abuhav
Aviel AbuhavMiami
25-08-16

Great boardwalk by the beach, very nice to walk or bike on. Many hotels and cafes along the boardwalk.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er januar, med et gennemsnit på kr. 1.005 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Tel Aviv er oktober med en gennemsnitspris på kr. 1.478 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i juli sidste år var kr. 1.196 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Tel Aviv er den forventede gennemsnitstemperatur i juli 27,4°C/81,3°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 31,4°C/88,5°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 9,2°C/48,6°F.
Den nærmeste lufthavn ved Tel Aviv er Tel Aviv-Yafo Sde Dov (SDV) (4,97 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Ben Gurion Intl (11,55 km)

Planlæg en rejse til Israel