Kuopio

17. feb. 2019 - 18. feb. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Kuopio omfatter Scandic Atlas, Original Sokos Hotel Puijonsarvi og Messner Tahko baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Kuopio ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Den dyreste måned at overnatte i Kuopio er januar med en gennemsnitlig pris på kr. 799 pr. nat. Den billigste måned er januar med en gennemsnitlig pris på kr. 799 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i februar er typisk kr. 825 pr. nat. Dette er kr. -3% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 799 for de seneste 12 måneder.

Planlæg en rejse til Finland