Méro

24. apr. 2019 - 25. apr. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Méro omfatter Corosol Apartments, Firefly Cottage og Iso's Bed & Breakfast baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Méro ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Méro

fra kr. 517

Ofte stillede spørgsmål

I Méro er den forventede gennemsnitstemperatur i april 10,9°C/51,6°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 23,2°C/73,8°F. Den koldeste måned er februar med gennemsnitstemperaturer på 4,6°C/40,3°F.
Den nærmeste lufthavn ved Méro er Dominica Cane Field (DCF) (9,96 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Dominica Melville Hall (19,89 km)

Planlæg en rejse til Dominica