Portland

16. dec. 2019 - 17. dec. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Portland omfatter Ocean Views, Talisman Ocean Views og Bayviews on Seaview baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Portland ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Portland

fra kr. 559
fra kr. 746

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er juni, med et gennemsnit på kr. 621 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Portland er januar med en gennemsnitspris på kr. 719 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i december sidste år var kr. 648 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Portland er den forventede gennemsnitstemperatur i december 15,9°C/60,5°F. Den varmeste måned er typisk februar med gennemsnitstemperaturer på 21,0°C/69,8°F. Den koldeste måned er august med gennemsnitstemperaturer på 8,6°C/47,5°F.
Den nærmeste lufthavn ved Portland er Portland (PTJ) (4,58 km).

Planlæg en rejse til Australien