Portland

29. jul. 2019 - 30. jul. 2019

2 gæster - 1 værelse

Fly Stay Save + Lås op for særlige hotelrabatter, når du booket et fly hos os. Sådan!
Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Portland omfatter Ocean Views, Talisman Ocean Views og Bayviews on Seaview baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Portland ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Portland

fra kr. 225
fra kr. 399

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er oktober, med et gennemsnit på kr. 582 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Portland er januar med en gennemsnitspris på kr. 674 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i juli sidste år var kr. 607 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Portland er den forventede gennemsnitstemperatur i juli 10,7°C/51,3°F. Den varmeste måned er typisk februar med gennemsnitstemperaturer på 21,0°C/69,8°F. Den koldeste måned er august med gennemsnitstemperaturer på 8,6°C/47,5°F.
Den nærmeste lufthavn ved Portland er Portland (PTJ) (4,58 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Warrnambool (73,86 km)

Planlæg en rejse til Australien