Fly fra Frankfurt am Main til Kreta

Flytilbud fra Frankfurt am Main til Kreta

Leder du efter billige billetter fra Frankfurt am Main til Kreta eller en rejse i sidste øjeblik? Find de laveste priser på enkeltbilletter og returbilletter her.

Flyver fra Frankfurt am Main til Kreta

Forbered dig selv på farten med disse fakta.
Billigste fly fundetkr. 328, Chania
Billigste måned at flyve ijuni
Gennemsnitlig flyvetid3 timer og 3 minutter
Billigste lufthavn at flyve fraFrankfurt-Hahn
Mest populære flyselskaberLufthansa

Ofte stillede spørgsmål

Vi har tjekket alle de kommende tur-retur-flyrejser fra Frankfurt am Main til Kreta, vi kunne finde i løbet af de næste 12 måneder. Det ser ud til, at kr. 328 er den bedste pris. Det er en god pris sammenlignet med den gennemsnitlige billetpris til Kreta på kr. 1.937.
Den billigste måned at flyve fra Frankfurt am Main til Sitia Lufthavn er i øjeblikket november. Den billigste måned at flyve fra Frankfurt am Main til Kreta Heraklion Lufthavn er normalt juni. Og den billigste måned at flyve fra Frankfurt am Main til Kreta Chania Lufthavn er normalt juni.
Efter vi har gennemgået tallene i vores flykalender, fandt vi ud af, at det i øjeblikket er billigst at tage fly fra Frankfurt am Main til Kreta den onsdag den 12. juni 2024.
Frankfurt-Hahn Lufthavn og Frankfurt am Main Lufthavn tilbyder begge direkte fly til Kreta.
Hvis du flyver fra Frankfurt am Main, er Chania den billigste by i Kreta, du kan flyve til. Den billigste lufthavn, der tilbyder flyvninger til Chania, er i øjeblikket Kreta Chania.
Den gennemsnitlige flyvetid mellem Frankfurt am Main og Kreta er 3 timer og 2 minutter.
Mest populære fly