Kort

Fly til Hà Nội

Opdateret oktober 2017

Find billige flybilletter til Hanoi Lufthavn
Der er i øjeblikket ingen direkte flyforbindelse mellem Danmark og Hanoi Lufthavn, men med en eller flere mellemlandinger undervejs kan du alligevel flyve hele ugen. Du skal regne med en flyvetid på mindst 14-18 timer afhængig af ruten. Billetpriserne varierer en del, men det er muligt at købe enkeltbilletter til cirka 2000-2500 DKK.

Bruger du Skyscanners søgefunktion, kan du både se den billigste måned at flyve i og få overblik over dagspriserne for en måned af gangen. Under din rejsesøgning skal du klikke på datofeltet og vælge kategorien ’Hele måneden’ og videre på enten ’Billigste måned’ eller den specifikke måned, du ønsker at rejse i. Derefter kan du sammenligne billetpriserne fra dag til dag.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybillet til Hanoi
Hvis du er på jagt efter den billigste flybillet til Hanoi, er det smart at være i god tid, og november er ofte den billigste måned at flyve fra Danmark. Men du behøver ikke selv at holde øje med priserne, det kan Skyscanners Prisagent gøre for dig. Den gratis prisagent sammenligner løbende flypriserne og giver dig besked, hvis billetprisen stiger eller falder. Når du har søgt på din rejse, skal du trykke på ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre, indtaste din e-mail og så får du automatisk besked, når prisen ændrer sig.

Danske lufthavne med forbindelse til Hanoi Lufthavn
Der er på nuværende tidspunkt ingen danske lufthavne, som har direkte fly til Hanoi Lufthavn.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne 

Flyselskaber som flyver til Hanoi Lufthavn
Adskillige flyselskaber flyver til Hanoi Lufthavn, du kan fx rejse med Aeroflot via Moskva eller Thai Airways via Bangkok.

For flere valgmuligheder se: Flyselskaber som flyver til Hanoi Lufthavn

Hanoi Lufthavn
Hanoi Lufthavn, officielt Noi Bai International Airport, er landets største og ligger cirka 30 km nord for hovedstaden. Lufthavnen har to terminaler, hvor Terminal 1 er forbeholdt indenrigsflyvninger, og den nyere Terminal 2 er til udenrigstrafik. Der er adskillige butikker, som blandt andet sælger skønhedsprodukter, souvenirs og elektronik i begge terminaler. Der mangler heller ikke spisesteder, som i indenrigsterminalen hovedsagligt ligger på anden sal. Der er gratis, tidsubegrænset wi-fi i hele lufthavnen og en legeplads til børnene nær gate 33 i T2. Der kører jævnligt gratis busser mellem terminalerne.

Transportmulighederne til og fra lufthavnen består af offentlige og private busser samt taxier. Express bus 86 kører mellem Hanoi hovedbanegård og lufthavnen på en times tid fra tidlig morgen indtil klokken cirka 23. De offentlige busser er billigere, men også væsentligt langsommere, og nogle af dem stopper kun ved indenrigsterminalen. Det gælder fx bus 17, der kører direkte til Long Bien busstation. Mange turister oplever at blive snydt af taxichaufførerne, der nogle gange fifler med taxameteret, så det bedste er at aftale prisen på forhånd. Du kan selvfølgelig også vælge at leje en bil fra Hanoi Lufthavn.

Bedste rejsetid
Foråret og efteråret byder som regel på det bedste vejr, hvor det ikke for varmt og regnen falder i mere moderate mængder. Men uanset hvornår du besøger byen, er der masser at se og lave i Hanoi. 

Vejret i Hanoi
Ligesom i Danmark har Hanoi fire årstider, men der ikke lige så store temperaturmæssige udsving, som vi er vant til. Sommeren er meget varm med cirka 30 grader i gennemsnit og masser af regn fra maj til oktober. Januar er både den tørreste og koldeste måned med en gennemsnitlig temperatur på 16,5 grader. 

Attraktioner og seværdigheder i Hanoi
Vietnams hovedstad er en skøn blanding af asiatiske og franske traditioner og stilarter. Hanoi er i stigende grad blevet en populær feriedestination, hvor turister blandt andet kan dykke ned i landets rige historie og udforske de spændende museer og smukke templer. Men vær opmærksom på at mange museer holder lukket både mandag og fredag. Besøg fx det for nyligt restaurerede kvindemuseum eller det lidt kuriøse Ho Chi Minh Museum. Slap af i den centrale park, Hoan Kiem Lake, som ligger ved den gamle bydel, og hvor de lokale ynder at dyrke tai chi om morgenen. Er du vild med det vietnamesiske køkken, er der et hav af gadeboder og restauranter at vælge mellem, og der er også god mulighed for at lære at lave det selv hos fx Hidden Hanoi og Vietnam Culinary School.

Attraktioner:
Ho Chi Minh Mausoleum
Ho Chi Minh Museum
Fine Arts Museum (Bào Tàng My Thuât)
Militærmuseum (Bào Tàng Quân Doi)
Vietnamese Women’s Museum (Bảo Tàng Phụ nữ Việt Nam)
Litteraturtemplet (Văn Miếu)
Ngoc Son Templet
Bach Ma Templet
Hoan Kiem Lake
Ha Noi Cirkus
Thang Long water Puppet Theatre 

Hoteller i Hanoi
Hvis du mangler et sted at overnatte i Hanoi, kan Skyscanner også hjælpe dig. På hoteller i Hanoi kan du fx sammenligne priser og beliggenhed, så det bliver nemmere at beslutte, hvilket hotel du skal bo på.

Flere tips

7 steder du skal se i Vietnam

11 magiske steder i Sydøstasien

Top 10 Asien eventyr på budget – det bedste af Asien

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Hà Nội

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Hanoi: Hà Nội.
Delta, Oman Air, KLM, Singapore Airlines, SilkAir, Sichuan Airlines, Air New Zealand og Shenzhen Airlines flyver alle direkte til Hà Nội.
Den billigste måned at flyve til Hà Nội i er juni.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.