Kort

Fly til Madeira

Opdateret juni 2018

Find billige flyrejser til Madeira Lufthavn

Hvis du vil flyve til Madeira Lufthavn, hjælper Skyscanner dig både med at finde de billigste rejser til Madeira; denne smukke, portugisiske ferieø og også den hurtigste flyvetur. De billigste flybilletter til Madeira ligger typisk på omkring 600 kroner (enkelt), og en direkte flyrejse tager 4-5 timer.

Du kan søge efter billige flybilletter til Madeira for hele året, eller for den billigste måned at flyve i på Skyscanner, du kan også sammenligne dagspriserne for en hel måned ad gangen. Når du søger på en rejse, skal du i datofeltet vælge ’Hele måneden’ og derefter enten vælge den ’Billigste måned’ eller den specifikke måned, du ønsker at rejse i.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at booke flybilletten

Det kan være svært at sige præcist, hvornår det bedst kan betale sig at bestille sine flybilletter til Madeira - det kommer jo an på hvilken dejlig sæson der tiltaler en mest. Men det er altid godt at være i god tid, så er billetterne som regel billigst. Men hvornår er det så? Og hvad hvis flybilletter til Madeira hele tiden skifter pris? Det kan vi hjælpe med: Med Skyscanners Prisagent slipper du for selv at holde øje med billetprisen, det klarer vi for dig, helt gratis. Prisagenten sammenligner hele tiden priserne på din ønskede flyvning, og giver dig besked, både når billetprisen stiger eller falder. Så kan du slå til når prisen er bedst. Når du har søgt på din rejse, skal du blot trykke på ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre, indtaste din e-mail og så får du automatisk besked, når prisen ændrer sig.

Flyselskaber som flyver til Madeira Lufthavn

Det er få selskaber, som flyver fast direkte fra Danmark til Madeira Lufthavn, men hvis du mellemlander undervejs, er der mange flere selskaber at vælge mellem - og langt bedre muligheder for at booke billige flybilletter til Madeira. Du kan blandt andet flyve direkte fra Københavns Lufthavn med Norwegian hele året, og om sommeren også direkte fra Aalborg Lufthavn med diverse rejsebureauer.

Se også Flyselskaber, som flyver til Madeira Lufthavn

Kom til og fra Madeira Lufthavn

Efter at have nydt turen du har gaflet ved at finde billige fly til Madeira, lander du i Madeira Lufthavn, der ligger cirka 20 km nordøst for øens hovedby, Funchal, og bliver også kaldt Funchal Lufthavn.

Når du skal til og fra lufthavnen, kan du vælge mellem bus, taxi eller lejebil. Og hvis du alligevel planlægger at køre meget rundt på øen, er lejebilen den ideelle løsning. Der er mange biludlejningsfirmaer i ankomsthallen, og andre firmaer udenfor, som arrangerer transport mellem lufthavnen og afhentningsstedet. Bestil din bil nu eller læs mere om biludlejning på Madeira.

I lufthavnen holder der taxier og busser uden for terminalbygningen, busserne kører jævnligt til de mest populære byer som Funchal og Machico i dagstimerne. Lufthavnsbussen til Funchal koster cirka 37 kroner, børn kører til halv pris, mens en returbillet koster 60 kr. Lufthavnsbussen er lidt dyrere end de øvrige busser, men til gengæld går det hurtigere. Turen til Funchal tager cirka 20 minutter i bil og en halv time eller mere med bus. Så både flybilletter til Madeira er billige, det samme er transporten til og fra lufthavn.

Faciliteter i Madeira Lufthavn

Der er gratis, tidubegrænset wi-fi i den relativt lille lufthavn, som kun har én terminal. Lufthavnen ligger lige ud til havet og er kendt som en af verdens farligste lufthavne i forhold til sin placering, der har dog ikke været nogen alvorlige ulykker siden 1970’erne. Til gengæld får rejsende en fantastisk udsigt. Og så kommer du lige forbi en - hvordan skal vi sige dette pænt? Interessant? - statue af øens berømte søn, fodboldstjernen Cristiano Ronaldo. Det er faktisk lige før synet af dén alene er værd at finde to billige flybilletter til Madeira for...

Der er to gratis lounges for passagerer på business- og førsteklasse, henholdsvis Europa Lounge og Atlântico Lounge, hvor rejsende kan nyde forskellige drikkevarer og snacks samt benytte TV, computere og læsestof. Den tredje lounge, TAP Lounge, er også gratis og forbeholdt selskabets passagerer samt deres samarbejdspartnere fra Groundforce. Her kan passagerer også nyde forskellige mad- og drikkevarer, se tv og læse aviser med mere.

Lufthavnen rummer otte forskellige spise- og serveringssteder, der sælger pizza, sandwicher, supper, salater, is og meget andet. Der er lige mange spisesteder på begge sider af sikkerhedskontrollen, så det er altid muligt at få noget at spise eller drikke.

Vil du shoppe lidt eller skal du finde en gave, er der mange butikker i afgangsområdet, som sælger tøj, smykker, souvenirs osv. Du kan også købe fx tobak og parfume i den toldfri butik, og du kan også veksle og hæve penge i lufthavnen.

Hvornår er det bedst at besøge Madeira

Du kan besøge Madeira året rundt, og du kan også finde billige flyrejser til Madeira året rundt. Men vejret er skiftende, så find flybilletter til Madeira til den sæson du bedst kan lide: Øen er allerbedst om foråret fra april-juni, hvor varmen endnu ikke har nået sin fulde styrke, men hvor landskabet viser sig fra sin smukkeste side, og øen er fuld af blomster. Vælger du at holde jul på øen, kan du sagtens holde varmen, men du får helt sikkert brug for en paraply.

Vejret på Madeira

Året rundt ligger gennemsnitstemperaturen mellem 16-26 grader. Sommeren er varm og tør, mens det regner jævnligt resten af året, dog mest i december. Temperaturen falder sjældent under 10 grader selv om vinteren, hvor der alligevel er sne på de højeste bjerge.

Seværdigheder & Oplevelser på Madeira

Et par billige flybilletter til Madeira er virkelig en god investering: Den frodige portugisiske ø byder på en storslået og særegen natur med bjerge og dale omgivet af smukke og velduftende blomster og planter såsom de store laurbærskove. Havet omkring Madeira er også fyldt med liv, så øen er en perfekt destination for friluftsmennesker og vandhunde. En af de mest populære aktiviteter er da også vandreture langs de gamle vandingskanaler, såkaldte levadaer. Du kan dykke, surfe og sejle kajak mange steder langs kysten. De bedste surfersteder finder du fx i Jardim do Mar og Paol do Mar.

Vil du shoppe er hovedbyen Funchal det bedste sted, hvor du også kan se byens katedral fra det 16. århundrede, det smukke alter i Colegio-kirken på Madeira Universitet og prøve den populære svævebane. Øen har også mange andre hyggelige byer fx Santana med sine specielle og farverige trekantede huse. Her kan du også prøve forlystelserne i Madeira Tema Park og blive klogere på øens historie og kultur. Fra Santana udgår også nogle af de bedste vandreture til øens højeste bjerg, Pico Ruivo. På nordkysten i São Vicente ligger et besøgscenter, som fortæller om Madeiras vulkanlandskab, og hvor du kan du gå gennem næsten 400.000 år gamle lava-tunneler. Der er altså alle gode grunde til at finde billige flyrejser til Madeira.

Steder at bo - find hotel på Madeira

Leder du efter et overnatningssted på Madeira, kan Skyscanner også hjælpe dig, se Hoteller på Madeira hvor du kan sammenligne priser, faciliteter og se hvornår dit foretrukne sted er ledigt.

Interesseret i mere om Portugal?

De 10 bedste strande i Portugal

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Madeira

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Funchal: Madeira.
Delta, Capital Airlines, Transavia France, KLM, transavia, Novair, Norwegian og Czech Airlines flyver alle direkte til Madeira.
Den billigste måned at flyve til Madeira i er februar.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.