Kort

Fly til Marseille

Opdateret april 2017

Find billige flybilletter til

Leder du efter billige flybilletter til Marseille? Så kan Skyscanners søgefunktion hjælpe med at finde den billigste billet og bedste flyafgang til dit rejsebehov. Du vælger bare den dato, du vil rejse, og så finder vi den billigste flybillet til dig. Hvis du er fleksibel med din afrejse, kan du også bruge Skyscanners 'Hele måneden' –søgefunktion. den viser dig flypriserne for en måned af gangen, så du kan vælge den dato, der passer dig bedst. Vælger du 'Billigste måned', finder du den måned på året, hvor det er billigst at flyve til Marseille. 

Læs mere: 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybilletter til Marseille

Det er altid klogt at være i god tid, når du bestiller en flybillet. Nogle flyafgange er mere populære end andre og derfor også dyrere. Med Skyscanners søgefunktion kan du oprette en gratis prisagent, som løbende fortæller dig, hvad prisen er for den valgte flyrute og dato. Så kan du købe billetten, når den er billigst.

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Marseille

I øjeblikket er der ingen danske lufthavne med direkte forbindelse til Marseille. Men fortvivl ikke, du kan sagtens komme derned, det kræver bare en mellemlanding undervejs.

Læs mere om de danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Marseille

På nuværende tidspunkt er der ingen flyselskaber, som flyver direkte fra Danmark til Marseille, men du kan mellemlande i en anden europæisk by og flyve videre til Marseille med en række forskellige selskaber. Se hvilke flyselskaber på linket nedenunder.

Se alle flyselskaber som flyver til Marseille

Marseille Lufthavn

Lufthavnen ligger cirka 25 km nordvest for Marseilles centrum. Der kører busser mellem lufthavnen og centrum hvert 15.-20. minut fra cirka klokken 5 morgen til midnat. Turen tager omtrent 25 minutter og koster cirka 60 kroner, mens børn op til 11 år kører til halv pris. Hvis du foretrækker at køre med toget fra lufthavnen, skal du først tage den gratis shuttlebus på 5 minutter til Vitrolles togstation. Togene kører fra cirka klokken 06-22.30, turen til centrum varer mellem 15-30 minutter og koster cirka 37 kroner. Fra december til april kører 'De hvide busser' fra lufthavnen til området Alpes du Sud og skisportsstederne. Her skal du reservere din plads senest 72 timer før afrejsen. Taxi til centrum koster 370-450 kroner afhængig af tidspunktet, taxierne holder ved busholdepladsen mellem Hall (terminal) 1 og 4. Du kan selvfølgelig også leje bil i lufthavnen, biludlejningsfirmaerne holder til ved P8 parkeringspladsen. Brug Skyscanner til at sammenligne priser på lejebiler i Marseille.

Bedste tidspunkt at besøge Marseille

Sommeren er højsæson, men foråret er også en god tid at besøge Marseille. Der er en del kulturelle festivaller og begivenheder året rundt, så det er værd at tjekke den officielle turistinformation, hvis du har en særlig interesse, fx foregår Avec le Temps med en masse blandet musik i foråret, mens Marsatac med primært elektronisk musik ligger i september og La Fiesta De Suds med worldmusik i oktober. I november og december kan du besøge det stemningsfulde julemarked La Foire aux Santons.

Vejret i Marseille

Marseille er officielt den mest solrige by i Frankrig og byder på varme og tørre somre samt milde vintre. Om sommeren ligger dagstemperaturen typisk tæt på 30 grader, mens den i vintermånederne er omkring 12 grader. Marseille er også en af de tørreste byer, hvor størstedelen af nedbøren falder som regn i efteråret og gennem vinteren.

Attraktioner og seværdigheder i Marseille

Som en af Europas ældste byer er Marseille rig på historie og smukke seværdigheder. Byen, der er Frankrigs næststørste, er også multikulturel med et hæsblæsende natteliv på både strande, barer og hustage og fuld af gode spisesteder, der især kredser om frisk fisk og skaldyr. Marseilles Vieux-Port, den gamle havn med dagligt fiskemarked, er da også et rigtigt godt sted at indsnuse den lokale ånd og smage en frisk fisk. Den gamle bydel, Le Panier kvarteret med smukke 1700-tals bygninger, rummer i dag flere kunstgallerier, museer og meget mere, hvor du helt sikkert kan finde en souvenir eller to. Trænger du til at komme ud af byens larm, er der flere skønne naturområder tæt på, gå fx langs kystvejen la Corniche, hvor du kan se over til nationalparken Calanques, som er en af de mest populære udflugter med sine fjorde ud til det blå hav. Hvis du er træt af strandene i byen, er der også flere gode badestrande langs la Corniche.

Flere tips

Skyscanner kan også hjælpe dig med at finde det rigtige hotel i Marseille, her kan du sammenligne priser, beliggenhed og finde ledige datoer på dit foretrukne sted.

Læs mere:

Syd-Frankrig: 5 underskønne road trips langs det glitrende hav

Efterårsferie: Varm sol eller storbyferie? Se de bedste byer, solsteder og events i oktober!

13 af Europas mest romantiske byer

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Marseille

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Marseille: Marseille.
Delta, KLM, Singapore Airlines, Kenya Airways, Nouvelair, Air Mauritius, GOL Linhas Aéreas og Air Malta flyver alle direkte til Marseille.
Den billigste måned at flyve til Marseille i er januar.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.