Kort

Fly til Murcia

Opdateret november 2017

Find billige flybilletter til Murcia

Der afgår ingen direkte fly fra Danmark til Murcia, men med en eller flere mellemlandinger undervejs kan du alligevel komme af sted hele året fra både Jylland og København. Du skal mindst regne med en flyvetid på omkring 6 timer, og de billigste billetter koster cirka 700-800 DKK. Alternativt kan du flyve direkte til Alicante fra både København og Billund og tage offentlig transport eller leje en bil og selv køre til Murcia. Flybilletter til Alicante er desuden ofte meget billigere, og den samlede rejsetid er faktisk også kortere.

Med Skyscanners søgeværktøj får du hurtigt et overblik over dine muligheder. Vi finder både den billigste flybillet og den hurtigste flyrute til Murcia på din foretrukne rejsedag. Du kan søge efter billige flybilletter på specifikke datoer eller den billigste måned at flyve i. Det er også muligt at sammenligne dagspriser for en hel måned ad gangen. I datofeltet skal du bare vælge ’Hele måneden’ og derefter enten den ’Billigste måned’ eller den måned, du ønsker at rejse i.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybillet til Murcia

Det kan som regel godt betale sig at bestille billetten i god tid, hvis du er have fat i den billigste flybillet til Murcia. Du behøver dog ikke selv at holde øje med priserne, det klarer Skyscanners Prisagent for dig. Den gratis prisagent sammenligner løbende priserne og opdaterer dig, uanset om billetprisen stiger eller falder. Når du har søgt på din rejse, skal du trykke på ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre, indtaste din e-mail og så får du automatisk besked, når prisen ændrer sig.

Danske lufthavne med forbindelse til Murcia

Der er i øjeblikket ingen danske lufthavne med direkte forbindelse til Murcia. Men du kan fx flyve via London. Eller som nævnt kan du flyve direkte til Alicante Lufthavn fra både København og Billund hele året og selv tage videre til Murcia.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Murcia

Adskillige flyselskaber flyver til Murcia, heriblandt easyJet, Ryanair og Norwegian.

Lufthavne i Murcia

Der er ingen lufthavn i selve Murcia, den nærmeste lufthavn ligger knap 50 km sydøst herfra i den lille kystby San Javier. Benytter du i stedet Alicante Lufthavn, som ligger cirka en times kørsel med bus fra Murcia, er der langt flere ruter – både indenrigs- og udenrigs at vælge mellem.

Murcia Lufthavn

Lufthavnen, hvis officielle navn er Murcia-San Javier Lufthavn, tilbyder gratis, tidsubegrænset wi-fi. Der er også en håndfuld butikker og ditto spise- og serveringsteder samt blandt andet hæveautomater.

Der er stort set ingen offentlig transport mellem lufthavnen og Murcia. Der kører dog en bus tre gange om dagen fra lufthavnen til Murcia Santiago de la Ribera busstation. Derudover kan du tage en taxi eller leje en bil til turen. En taxi til Murcia koster cirka 500 DKK. Hvis du foretrækker at leje en bil, kan du vælge mellem tre biludlejningsfirmaer, der ligger i ankomstområdet. Du kan bruge Skyscanner til at sammenligne priser og bilmærker.

Bedste rejsetid

Du kan besøge Murcia hele året. Sommeren er måske for varm til nogle turister, som vil have større glæde af at rejse til byen i løbet af foråret eller efteråret. Påsken er den største højtid, men derudover er der flere festlige begivenheder både i Murcia og de nærliggende byer året rundt.

Vejret i Murcia

Somrene kan blive ekstremt varme i Murcia, hvor varmerekorden er hele 47,2 grader, mens gennemsnitstemperaturen for juli/august ligger på 27-28 grader. Det regner næsten ikke i sommermånederne, og generelt får byen ikke særligt meget regn, cirka 300 mm om året, til sammenligning får København omtrent 530 mm på et år. Vintrene er milde med en gennemsnitlig temperatur på 10-13 grader, frostgrader er sjældne og forekommer mest om natten.

Attraktioner og seværdigheder i Murcia

Murcia er navnet på både hovedbyen og provinsen Murcia. Byen blev allerede grundlagt i år 831 af maurerne, og ligesom flere andre steder i Sydspanien er der stadig synlige spor af det arabiske styre fx den gamle bymur. Men man er ikke i tvivl om, at Murcia i dag er en kristen by, når man ser de mange smukke kirker, hvor den store Santa Maria Katedral fra det 15. århundrede er kronen på værket. Murcia er især kendt for sine grønne haver og landbrugsproduktion, og byen eksporterer masser af frugt og grøntsager både til resten af landet og Europa.

Læs mere i vores rejseguide til Murcia

Attraktioner:

Santa Maria Katedralen

Salzillo Museum (skulpturer)

Palacio del Almudi

San Esteban kirken

Floridablanca haven

Monteagudoborgen

Ricotedalen

Lorca Castillo

Sierra Espuña

La Manga strand

Hoteller i Murcia

Leder du efter overnatning i Murcia? Med Skyscanners søgefunktion kan du sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter på hoteller i Murcia.

Flere tips

10 bedste steder i Spanien

Spansk mad: 10 traditionelle spanske retter du må prøve

15 af Spaniens smukkeste slotte og borge

Ferie i Spanien: 10 perfekte strande i Spanien

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Murcia

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.