Kort

Fly til Boston Logan International

Boston er hovedstad i delstaten Massachusetts og en af USA's ældste byer fra 1630. Boston har flere gange spillet en væsentlig rolle i USA's historie og har også lagt kulisser til flere kendte tv-serier som Ally McBeal og Sams Bar. Det prestigefyldte Harvard Universitet og mange andre uddannelser giver byen et levende studie- og natteliv. Boston udmærker sig også indenfor især teater og sport. 

Visum

Turister kan rejse visumfrit i op til 90 dage, såfremt man rejser med et godkendt luftfartsselskab og opfylder en række andre krav.

Se flere oplysninger her.

Sæson

Sommeren er varm og fugtig med risiko for tåge, mens vinteren byder på kulde og sne, januar er den koldeste måned med en gennemsnittemperatur på -1,7 grader og ofte koldere.

Kom omkring

Boston er i modsætning til andre store byer i USA ikke særlig bilvenlig, det gør byen til gengæld dejlig ren og sikker at gå rundt i. Det offentlige transportsystem er veludbygget og til rimelige priser.

Åbningstider

Tiderne varierer meget, men de fleste butikker har åbent mellem 10-18 mandag til lørdag og fra 12-17 om søndagen, hvis de da ikke holder helt lukket.

Drikkepenge

I alle servicefag er der i USA en klar forventning om drikkepenge, da de ofte udgør en væsentlig del af lønnen. På restauranter er 20 % af regningen rigtig godt, under 15 % er udtryk for utilfredshed. Tip piccoloen og stuepigen 2-3 dollars pr. taske/nat og taxaen 10-15 % af beløbet.

Information og nødstilfælde

Danmarks ambassade i USA, 3200 Whitehaven St. NW, Washington, DC 20008 

Tel: +1 (202) 234-4300   E-mail: wasamb@um.dk

Alarmtelefon: 911

Seværdigheder

1. The Freedom Trail: En ca. 4 km lang rute gennem Bostons gamle bydel med 16 forskellige historiske nedslag. Ruten er markeret, så man kan nemt tage turen til fods eller hoppe på en guidet bustur.

2. Museum of Fine Arts: Byens måske populæreste museum med bl.a. verdens næststørste samling af Monet malerier, og en lang række andre unikke samlinger fra forskellige kulturer verden over.

3. Harvard Universitet: Et af USA's ældste og mest prestigefyldte universiteter fra 1638, Harvard, er en oplevelse med sit internationale, intellektuelle studiemiljø, små caféer og butikker, gøglere og politiske taler. Harvard huser desuden tre kunstmuseer i verdensklasse og andre tre museer, der beskæftiger sig med naturhistoriske emner.

4. Sport: Hvad enten du vil se baseball, amerikansk fodbold, ishockey, fodbold eller basketball har Boston stærke hold med gode hjemmebaner.

5. Skywalk Observatory: På 50. sal i mere end 200 meters højde af Prudential bygningen får man den bedste panoramaudsigt over Boston.

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka  645.000 (Storboston 4.5 mio.)
Valuta: Amerikanske dollar $ (USD)
Landekode: (00) 1
Religion: Flest katolikker
Tidszone: UTC-5
Officielt sprog: Engelsk 

Steder at bo

Find hotel i Boston

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Boston Logan International

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Boston: Boston Logan International.
Delta, Qatar Airways, KLM, Sun Country Airlines, Cathay Pacific, Alitalia, Norwegian og Cape Air flyver alle direkte til Boston Logan International.
Den billigste måned at flyve til Boston Logan International i er februar.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.