Sammenlign billeje i København Kastrup lufthavn

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

###Biludlejning i København Kastrup Lufthavn Oplysningerne er korrekte per 8. oktober 2015

Lejer du bil i Danmarks travleste lufthavn, har du hurtig adgang til den østlige del af landet såvel som Skåne over Øresundsbroen! ###Steder at leje bil i København Kastrup Lufthavn Der er et bredt udvalg af biler til leje i København Kastrup Lufthavn. Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz og Sixt hører alle til centralt i Terminal 3, hvor de er nemme at finde. ###Tankstationer i nærheden af København Kastrup Lufthavn En kontrakt, der kræver en fyldt tank, når bilen leveres tilbage til lufthavnen, er ganske almindelig.

Der ligger en Statoil i forbindelse med lufthavnen, på Kystvejen 1, så det er ingen sag at få tanket op, før bilen afleveres. ###Sådan kommer du ud af København Kastrup Lufthavn Med motorvej E20 lige nord for lufthavnen er det nemt at komme over Øresundsbroen i øst til Sverige og til det sydlige Sjælland mod vest. Den nærmeste vej til København er op ad Amagerbrogade. ###Ruter til populære destinationer Der er fint vejnet fra København Kastrup Lufthavn til København og også mod både øst og vest, så masser af spændende destinationer er en hurtig køretur væk. ###København Danmarks hovedstad har Strøget, Tivoli, slotte, Nationalmuseet, Christiania og et væld af andre yderst varierede attraktioner.
I stedet for at følge skiltene ud på E20 mod København, kan du køre mod Terminal 1 i samme rundkørsel og fortsætte lige over i næste rundkørsel mod Dragør. Drej til højre for enden af vejen, så fører vejen over Langebro til Indre by. Det tager cirka 20 minutter.
Københavns centrum og indre brokvarterer er alle betalingszoner for parkering. Priser koster 11, 18 eller 30 kroner i timen i dagstimerne afhængig af zonen. Hvis du ønsker at spare parkeringspenge, kan du kigge efter hotel i København med gratis parkering. ###Roskilde Roskilde er en gammel by fra vikingetiden med Vikingemuseet og Roskilde Katedral som de to mest populære historiske attraktioner.
Roskilde er en halv times tid mod vest. Kør ud på E20 mod København, flet sammen med E47 mod Sjællands Odde. Herfra kommer der skilte mod Roskilde.
Der er cirka 2.300 offentlige parkeringspladser inden for indre ringvej og næsten ligeså mange private. På de offentlige parkeringspladser er der mindst to timers gratis parkering – bare sørg for, bilen har en p-skive. ###Malmø, Sverige Denne by blev stiftet, da Skåne var dansk, og som Sveriges mest kosmopolitiske by i dag er den én stor blanding af historiske og moderne attraktioner.
Kør ud af lufthavnen og ud på E20 mod Malmø. Det koster 345 kroner for en kontantbillet for en enkelttur over broen. Turen tager godt en halv time, kun cirka fem minutter længere end at køre fra Malmø Lufthavn! Tag kreditkort med for at gøre det nemt at betale for parkering i Malmø. Taktsen er inddelt i farvekategorierne grøn, hvid og rød med grøn som den billigste og rød som den dyreste. Det er forholdsvis nemt at finde parkering, også i centrum. Desuden har flere hoteller i Malmø egen parkering.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.