Billeje Milano lufthavn

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Oplysningerne er korrekte per december 2018

Billeje i Bergamo Lufthavn, Milano

Skal du besøge Milano, og det smukke omkringliggende område? Skyscanner hjælper dig til nemt og enkelt at finde billig billeje i Milano Bergamo Lufthavn. Skyscanner sammenligner lejebiler for dig hos verdens førende biludlejningsfirmaer i én nem og hurtig søgning, og gør billeje i Milano Bergamo nemt for dig. Lej en bil i Bergamo lufthavn, og udforsk den billedskønne egn.

Tip: Book din lejebil hjemmefra og find billig billeje i Milano Bergamo lufthavn

Brug Skyscanners søgeværktøj, der hurtigt og enkelt sammenligner priser på leje af bil og biltyper, hos verdens førende biludlejere. Lej bil i Milano Bergamo lufthavn hjemmefra, og undgå lange køer og besvær.

Adskillige internationale såvel som lokale biludlejningsfirmaer holder til i lufthavnen, der også hedder Orio al Serio, og ligger i byen Bergamo, cirka 40 km nordøst for Milano.

Biludlejningsfirmaer i Milano Bergamo Lufthavn - og åbningstider:

Det er nemt finde leje af bil i Milano Bergamo lufthavn: Avis, Budget/Autonoleggio, Europcar, Firefly, Hertz, Locauto/Enterprise, Maggiore, Sixt og SicilybyCar har alle skranke i ankomsthallen. For at komme til bilernes afhentnings- og afleveringssted, som ligger cirka en kilometer fra udgangen, er den bedste løsning at benytte den gratis lufthavnsbus, som kører hver 10. minut.

  • Avis åbningstider Milano Bergamolufthavn: Mandag-søndag 07:30-00:00.
  • Europcar åbningstider Milano Bergamo lufthavn: Mandag-søndag 07:30-00:00.
  • Budget/Autonoleggio åbningstider Milano Bergamo lufthavn: Mandag-søndag 07:30-00:00.
  • Firefly åbningstider Milano Bergamo lufthavn: Mandag-søndag 08:00-00:00.
  • Hertz åbningstider Milano Bergamo lufthavn: Mandag-søndag 08:00-00:00.
  • Locauto/Enterprise åbningstider Milano Bergamo lufthavn: Mandag-søndag 08:00-23:00.
  • Sixt åbningstider Milano Bergamo lufthavn: Mandag-søndag 08:00-23:00.

Brug Skyscanners søgemaskine, og se tilbud på billig billeje i xxxxx lufthavn fra alle biludlejningsselskaber i Milano Bergamo lufthavn.

Alle udbydere af biludlejning i Milano Bergamo lufthavn tilbyder stort set alle slags biler, hvad enten behovet er en lille, økonomisk bybil, rummelig familiebil, praktisk 4x4 eller en lækker luksusbil. Hvis man ønsker at køre rundt i de smukke Alper, skal man huske at leje et køretøj med god motorkraft, uanset årstiden.

Vigtig information, når du lejer bil i Milano Bergamo lufthavn

Minimumsalderen er som regel 21 år ved billeje i Italien, og 25 år eller mere for luksusudgaverne. Man skal som hovedregel have haft sit kørekort i mindst et år. Førere under 25 år skal ofte betale ekstra gebyr.

Returnering af bil/Tankstationer nær Bergamo Lufthavn

En lejebil skal som regel afleveres med tanken fuld. Der er ikke ingen tankstation i selve lufthavnen, men adskillige bare 5-10 minutters kørsel derfra enten i Bergamo eller ved motorvejen i begge retninger.

Køre fra Milano Bergamo lufthavn til Milano

Lufthavnen ligger 6 km fra Bergamo langs betalingsvejen A4/E64, cirka 45 km nordøst for det centrale Milano. Man kan køre dertil ad forskellige veje, men ruten langs E64 koster penge.

Vigtig information om kørsel i Bergamo og Milano

I Italien skal man betale afgift for at køre på motorveje og i visse tunneler. På de fleste strækninger trækker man en billet ved en bomstation inden selve motorvejen, ved afkørsel putter man billetten i automaten, som regner prisen ud. Betalingen kan ske med de fleste slags kreditkort, kontanter eller det såkaldte Viacard, et forudbetalt motorvejs-kreditkort som kan købes på motorvejenes betalingsanlæg, tankstationer, kiosker osv.

Unødig kørsel i Milano frarådes generelt pga. store trængselsproblemer og ditto parkering. Byen har som mange andre store italienske byer indført miljøzone i centrum, hvor man ikke må køre uden særlig tilladelse. Skilte med teksten Zona Traffico Limitato - ZLT - markerer kørselsforbuddet. Bilernes nummerplader bliver automatisk fotograferet, når de passerer zonen, og manglende tilladelse resulterer i eftersendt bøde, gælder også for udenlandske og lejede biler.

I Milano er der foruden miljøzonen også indført en forureningsafgift i det historiske centrum omkring Cerchia dei Bastioni-området i hverdage mellem 7.30-19.30. Beløbets størrelse afhænger af, hvor meget køretøjet forurener, mens for eksempel elektriske biler er undtaget afgiften.

I det gamle bymidte er gadeparkering mod betaling tilladt i de blåt optrukne zoner i højst to timer. Det kan derfor godt betale sig at parkere ved en metrostation og tage det offentlige videre. Nær katedralen på Via Borgospesso ligger Autosilo Borgopesso, et døgnåbent parkeringshus. I centrum kan man nemt gå rundt mellem de forskellige seværdigheder.

Ting at se og opleve i Milano

Læs mere om ting at se og opleve i vores Milano guide her: 10 ting du kan lave i Milano

Ting at se og opleve i Bergamo - rute til Garda søen

Bergamo er måske ikke lige så kendt som den store naboby Milano, men den lille befæstede by emmer af idyl og historie gemt i smukke kirker og gamle bygningsværker i forskellige arkitektoniske stilarter. Accademia Carrara i den gamle bydel er et af landets bedste kunstmuseer med udstillinger fra middelalderen og frem til det 20. århundrede. Alt efter hvilken rute man kører fra lufthavnen, skal man betale vejafgift.

Fra Bergamo Lufthavn er der gode forbindelser til flere af Italiens populære feriesteder, ikke mindst landets største sø, Gardasøen. Via E64 er der cirka 100 km til den grønne park dell’ Alto Garda på søens vestbred, mens der er mere end 160 km til søens nordligste ende. Læs mere om hvad du kan se og opleve langs Gardasøen her: Tips til Italien: De smukkeste steder ved Garda søen

Fly og hotel til rejsen til Milano Bergamo

Udover at hjælpe dig en god billeje i Milano, hjælper Skyscanner dig også med nemt og hurtigt at sammenligne flybilletter og hoteller i Milano. Klik blot på knapperne nedenfor.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.