Kort

Fly Billund - Toronto

Flyinformation Billund til Toronto

Laveste returpris sidste måned

kr. 2.330

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 6103 kilometer

9 t 35 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Lufthansa

Toronto Pearson International, Kitchener / Waterloo, Toronto Island og Hamilton

4 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per august 2018

Flyselskaber, der flyver fra Billund til Toronto

Der er i øjeblikket ingen flyselskaber, som flyver direkte mellem Billund og Toronto, men pga. Billunds gode flyforbindelser til Europa, er det muligt at flyve på ruten alle ugens dage med en eller flere mellemlandinger undervejs.

Der er flere flyselskaber at vælge mellem, men stor forskel på samlet rejsetider, så tag højde for dét, inden du booker. Ryanair/Primera Air flyver ruten billigt med et enkelt flyskifte i London Stansted, men pga. lang mellemlanding kan du komme op på 23 timers samlet rejsetid. En god kombination af en stadig absolut fornuftig pris - nogle hundrede kroner mere - er at vælge at flyve med Brussels Air/Air Canada, hvor du med et enkelt flyskift i Bruxelles er fremme i Toronto på lige knap 12 timer. Du kan også flyve direkte til Toronto fra København, men normalt er prisen for dette højere end de nævnte muligheder.

Afgang fra Billund Lufthavn - til og fra, faciliteter

Billund Lufthavn er Jyllands største. Om sommeren går der gratis bus til og fra lufthavnen én gang i timen, ml. 09-00-21-00. Bussen stopper ved Billunds knudepunkter. Se køreplanen her.

Året rundt er der busforbindelser til og fra bl.a. Aarhus, Kolding og Esbjerg til lufthavnen, som ligger få kilometer fra Billund centrum.

Der er tidsubegrænset, gratis Wi-Fi i Billund Lufthavn, massagestole, et varieret udvalg af mad- og drikkevarer samt en håndfuld butikker.

Butikkerne sælger danske designervarer, tøj, toldfri varer og  Lego fra koncernens egen butik.

Ved hovedindgangen ligger Square Café og Kiosk, hvor du kan få noget at spise, og købe aviser, blade, eller andet til rejsen. De øvrige spisesteder ligger på tredjesal, her laver Diner både morgenmad og bøffer, mens Sunset Boulevard primært tilbyder sandwicher. Med god udsigt til flyvepladsen serverer Restaurant Gastro gourmetmad.

I King Amlet Lounges stilfulde omgivelser med tilhørende møderum er der arbejdsro, lækre forfriskninger og et stort udvalg læsestof med både danske og udenlandske aviser. Passagerer på standard kan købe adgang til loungen for 165 kroner.

Ankomst til Toronto Lufthavn - transport til centrum

Du ankommer til Toronto Pearson Internationale Lufthavn, der ligger knap 25 km nordvest for centrum. Der er to terminaler, henholdsvis Terminal 1 og 3, hvor fly fra København lander i Terminal 1. Der kører gratis tog i døgndrift mellem terminalerne samt parkeringsområdet.

Der er gratis, tidsubegrænset Wi-Fi i hele lufthavnen, hvor der også er gode muligheder for at få noget at spise, veksle penge, købe gaver og meget andet.

Til den videre transport er det oplagt at leje en bil, hvis man på sin rejse vil opleve mest muligt af det storslåede canadiske landskab.

Biludlejningsfirmaerne ligger i P-kældrene under terminalerne. Busser og taxier holder primært uden for Terminal 1, hvor det også er muligt at tage UP Express toget, der kører til centrum på 25 minutter.

Værd at vide om Toronto

Tidsmæssigt er Toronto er seks timer efter Danmark. Sommeren er varm og med en del regn, mens vinteren er ganske kold med minusgrader helt ned til -25 og gode chancer for sne.

Sammenlignet med danske priser er det billigt at spise ude i Toronto. Restauranterne er i gennemsnit 25 procent billigere end i Danmark. Taxiture er næsten halv pris, og forbrugsvarer er i snit knapt 15 procent billigere i Toronto.

Værd at vide om Toronto - rejsetips

Ting at se og opleve i Toronto

Toronto er Canadas største by, og er også kendt som 'storbyen ved de store søer', og byen ligger meget smukt placeret tæt ved Lake Ontario - og her er ikke langt til Niagara Falls. Toronto er en vibrerende, levende kulturmetropol, omgivet at storslået natur. Toronto har en helt særlig smuk skyline, og du kan nyde den i fulde drag fra The Panorama Lounge i Manulife Centre - eller se den ude fra Lake Ontario. Det altdominerende vartegn, er det 553 meter høje CN Tower. Du kan tage op i dette ikoniske tårn, hvis du tør, og efter en laaaaang elevatortur, kan du beskue det hele, mens du går henover den glasbund der giver dig frit udsyn til dybet under dig...

Toronto er en ægte storby, der er samlet af et væld af forskellige arkitektoniske stilarter, byens forskellige kvarterer byder på alt fra victorianske gader til store åbne pladser, og nyt og gammelt blander dig fint.

Ishockey! Toronto's hjerte banker i takt med hockeystavene, og vil du tæt ind på huden af denne by, så tag til en ishockey-kamp! Her vil du hurtigt blive opslugt af den utroligt intense stemning, om du så er ishockeyfan eller ej. Der er snacks og god stemning!

Toronto er også kendt som Canadas kreative overflødighedshorn, her er masser af kreativitet og kunstnerisk udfoldelse, og også en spændende progressiv scene inden for musik, film og alle former kultur. I september løber den verdensberømte filmfestival TIFF af stablen - normalt er det ved denne festival de første Oscar-buzz-rygter starter...

Nattelivet er sprudlende og varieret, og hele byens 'vibe' er international, da her bor mange nationaliteter der trives med hinanden, i de charmerende kvarterer byen også rummer: Besøg livlige Little Italy, en hektisk, spændende Chinatown, og udforsk andre stemningsfulde kvarterer. Toronto's indbyggere har ry for at være utroligt venlige, og de der har været her, siger at den er god nok. Du kan altså roligt falde i snak med de lokale, og måske få endnu flere tips til hvad du skal se og opleve.

Læs mere om Canadas største by i vores introduktion til Toronto.

Hotel i Toronto

Leder du efter et sted at overnatte? På Find hotel i Toronto kan du sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, inden du bestiller dit foretrukne sted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.