Kort

Fly fra Billund til London Stansted

Flyinformation Billund til London Stansted

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

15

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 725 kilometer

1 t 35 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Ryanair

London Stansted

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte pr. juli 2018

Flyselskaber, der flyver fra Billund til London Stansted

Der er adskillige flyselskaber der har flyruter fra Billund til London, det er dog kun Ryanair, der har direkte fly fra Billund til London Stansted Lufthavn.

Ryanair har fly fra Billund til London Stansted to gange dagligt på hverdage. Lørdag og søndag én daglig afgang. Lufthavnen anbefaler, at man møder op i god tid, gerne to timer før afgang, også selvom man benytter online check-in. For passagerer med Ryanair er det muligt at checke bagagen ind tre timer før den planlagte afgang. Ønsker du flere muligheder for at finde flybilletter mellem Billund og London, er der direkte fly fra Billund til London City (British Airways) og til London Heathrow (British Airways) - disse ruter er dog væsentligt dyrere.

Afgangsterminal i Billund

Om sommeren går der gratis bus til og fra Billund lufthavn én gang i timen, ml. 09-00-21-00. Bussen stopper ved Billunds knudepunkter. Se køreplanen her. Året rundt kører der busser til og fra de større byer i Jylland. Danmarks næststørste lufthavn i Billund tilbyder blandt andet tidsubegrænset, gratis wifi, massagestole, et varieret udvalg af mad- og drikkevarer samt en håndfuld butikker med kendte danske brands.

I stueetagen ligger Square Café og Kiosk, hvor man kan supplere et måltid med aviser, magasiner eller andet til rejsen. De andre spisesteder ligger på tredjesal, her laver Diner blandt andet morgenmad, smørrebrød og bøffer, mens Sunset Boulevard primært tilbyder sandwicher. Med god udsigt til flyvepladsen serverer Restaurant Gastro gourmetmad, det anbefales at bestille bord i god tid.

I King Amlet Lounge kan rejsende på busisness finde arbejdsro i stilfulde omgivelser med blandt andet møderum, diverse lækre forfriskninger og et stort udvalg læsestof med både danske og udenlandske aviser. Passagerer på standard kan købe adgang til loungen for 165 kroner.

Der er fem butikker i lufthavnen, Taxfree-butikken med slik, parfume, tobak og kosmetik, Legos egen butik, tøjforretningen Bestseller og Danish Design - som sælger produkter fra blandt andet Georg Jensen og Kay Bojesen samt Kiosk og Exchange*m, hvor man kan veksle valuta med mere.

Ankomstterminal i London Stansted - transport til city

Stansted Lufthavn er Londons nordøstligste ud af seks lufthavne, cirka 60 km fra London centrum med bare en terminal. Der er gratis wifi i op til en time og herefter til betaling i hele lufthavnen samt internetcaféer, spisesteder og butikker på begge sider af sikkerhedskontrollen.

Lufthavnen er velforbundet med hovedstaden og resten af området, både via tog eller busser. Busserne holder lige uden for hovedindgangen, mens togstationen ligger under terminalbygningen. Stansted Express toget er den hurtigste forbindelse til det centrale London og kører hvert kvarter fra klokken 05.30-00.30.

Der er også adskillige biludlejningsfirmaer. De er samlet i et særskilt center til højre for indgangen, lufthavnsbussen kører derhen hvert 10. minut hele døgnet, året rundt. Husk at man kører i venstre side af kørebanen i Storbritannien!

Værd at vide om London

London er en af danskernes favoritdestinationer, og med sit overflødighedshorn af kultur, historie, pubs, restauranter, berømte markeder og meget meget mere, er her nok at se og opleve. Samtidigt har pundet ligget lavt siden Brexit-afstemningen, og er i øjeblikket ca. 18% lavere end i 2016 - gode nyheder hvis du er dansk rejsende, da det reelt betyder 18% "rabat" på alt. Og så er der, selv i en metropol, faktisk muligheder for gratis oplevelser i London. Vi har samlet nogle af de mere finurlige London-oplevelser i artiklen nedenfor. Tidsforskellen ml. London og Danmark er én time bagud - dvs. er kl. 11 i London, så er kl. 12 i Danmark.

Læs mere om London

10 gratis oplevelser i London – inklusive flamingoer

5 cool og anderledes markeder i London du skal besøge

Hoteller i London

Leder du efter et sted at overnatte? På Find hotel i London kan du sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, inden du bestiller dit foretrukne sted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.