Kort

Fly Billund - Newcastle

Flyinformation Billund til Newcastle

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.008

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 688 kilometer

3 t 10 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Newcastle

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per marts 2016

Ruter fra Billund Lufthavn til Newcastle Lufthavn

Selvom der ikke er direkte fly fra Billund til Newcastle, er der mange muligheder for at flyve mellem de to byer på under fem timer. KLM og SAS har de hurtigste muligheder på ned til tre timer og 35 minutter via henholdsvis Amsterdam og København. Andre selskaber, der tilbyder turen på under fem timer er Brussels Airlines via Bruxelles, Air France via Paris Charles de Gaulle. Desuden kan du kombinere to flyselskaber for endnu flere muligheder.

Afgangsterminalen

I Billund Lufthavn har du mulighed for at købe noget at spise både før og efter turen gennem security. Før security sælger Square Café og Kiosk morgenbuffet til kl. 11 og efterfølgende varme og kolde retter foruden diverse kioskvarer. Efter security er der flere spisesteder i form af Diner, Gastro og Sunset Boulevard samt et par butikker.

Ankomstterminalen

De offentlige transportmuligheder i Newcastle Lufthavn findes ikke meget bedre. Metroen vurderes således til at være en af de mest effektive transportmetoder i hele landet. Den går hele vejen fra lufthavnen (via indendørs gangsti) til både det centrale Newcastle (25 minutter, £2,50/cirka 24 kroner) og det centrale Sunderland (55 minutter, £3,20/cirka 31 kroner).

Der går også busser til centrum. X77, X78 og X79 kører fra vejen B6918 uden for lufthavnen (5 – 10 minutters gang) til Eldon Square på lidt over 20 minutter.

For taxa samarbejder lufthavnen med selskabet Airport Taxi, som er det eneste, der har tilladelse til at samle passagerer op lige uden for terminalbygningen. En tur herfra til det centrale Newcastle koster omkring 175 kroner og tager et kvarters tid.

Pas, papirer og andet praktisk

Medbring pas, der er gyldigt under hele opholdet.

Værd at vide om Newcastle

Newcastle er en af Storbritanniens billigste destinationer for storbyferie baseret på gennemsnitspriser for hotelophold, taxa, barer og restauranter.

Man kan således sagtens finde restauranter med priser på under 100 kroner for et måltid (tre retter på middelrestaurant koster under 250 kroner), en McDonald’s menu koster under en 50’er, og fadøl koster under 30 kroner. Taxapriser ligger på omtrent det samme som i Danmark, men med billig starttarif på under 25 kroner.

Det meste shopping er også billigere i Newcastle end de fleste steder i Danmark, og der er både storcentre og ”high street” med masser af modebutikker og populære stormagasiner.

De eneste ting, der over en bred kam er dyrere, er cigaretter (op til dobbelt så dyre) og offentlig transport, som koster knap 25 kroner for en almindelig enkeltbillet.

Har du ur, er det gratis at have styr på klokken – den skal stilles en time tilbage i forhold til klokken i Danmark.

Find hotel i Newcastle

Hotel i Newcastle

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.