Kort

Fly Aalborg - Wien

Flyinformation Aalborg til Wien

Laveste returpris sidste måned

kr. 580

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1095 kilometer

3 t 10 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Wien

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per august 2017

Flyselskaber, der flyver fra Aalborg til Wien

Der er ikke direkte fly fra Aalborg til Wien, men bare rolig, hvis du vil til den østrigske hovedstad kan det alligevel gøres på under 3,5 timer med SAS eller Austrian Airlines via København, og søger på rejser under fem timer, er der masser af flymuligheder hver dag.

Afgangsterminalen

Aalborg Lufthavn har en enkelt lille terminalbygning med hotdogbod før security, to spisesteder efter security samt DutyFree, gratis legeområde og i øvrigt gratis wifi på begge sider af security.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Det er lynhurtigt at tage toget fra Wien Lufthavn til centrum. City Airport Train (CAT) koster €11 (82 kroner) og tager 16 minutter om at komme til Wien Mitte. De billigere løsninger er S-Bahn S7, som kører til Wien Mitte på 25 minutter, mens Railjet kører til Wien Hauptbahnhof cirka tre kilometer syd for Mitte på et kvarter. Begge tog koster €3,90 (29 kroner). Du kan også tage bus, taxa eller leje bil i Wien Lufthavn.

Praktiske oplysninger om Wien

På almindelig restaurant, hvor tre retter per person i Danmark ville koste 300 kroner, er prisen i Wien kun cirka 170 kroner, mens øl til maden eller på bar typisk koster under 30 kroner.

Hvis du som led i dit besøg i Wien også gerne vil stå på ski i de omkringliggende bjerge, skal du planlægge din tur til et sted mellem midten af november og slutningen af marts.

Attraktioner og oplevelser i Wien

Wien har et væld af historiske attraktioner fra tidligere kejserpaladser til statsoperaen og den smukke Donauflod. Tag et kig på de 10 bedste oplevelser i Wien for hjælp til at starte rejseplanlægningen.

Wien har masser af shoppingmuligheder på blandt andet Kartnerstrasse. Men for en alternativ og langt billigere oplevelse kan du tage på Naschmarkt, der ikke blot sælger friskt brød, frugt og grønt, men om lørdagen også har loppemarked med omkring 400 forskellige sælgere.

Er du til dagsture, er der masser af bjerge omkring Wien at stå på ski på. Det er også absolut værd at bemærke, at Slovakiets hovedstad, Bratislava, kun er en times kørsel mod øst (og kun lige over en time med tog).

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.