Sammenlign billeje i Wien lufthavn

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Oplysningerne er korrekte pr. juli 2015 ###Biludlejning i Wien Lufthavn I lufthavnen er langt de fleste biludlejningsfirmaerne samlet i kælderen på Parkeringshus 4 (P4). Gå til venstre ved udgangen og følg skiltningen gennem tunnellen. Avis, Buchbinder, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz, Megadrive, Sixt og Thrifty har alle skranke her. Ved siden af på parkeringspladsen for aflevering af lejebiler har Fox Autorent kontor.

Med Skyscanner kan du ofte finde endnu flere muligheder for billeje i Wien, også med afhentning i lufthavnen.

Firmaerne tilbyder stort set alle slags biler, hvad enten behovet er en lille, økonomisk bybil, rummelig familiebil, praktisk 4x4 eller en lækker luksusbil. Hvis man ønsker at køre meget rundt i det bjergrige terræn, bør man leje en bil med god motorkraft, uanset årstiden.

Minimumsalderen for billeje i Østrig er som regel 19 år for mindre biler og 25 år for større, og man skal have haft sit kørekort i mindst et år. Førere under 25 år skal ofte betale ekstra gebyr. ###Tankstationer nær Wien Lufthavn En lejebil skal som regel afleveres med tanken fuld. Der ligger en BP-tankstation i lufthavnsområdet, hvor de fleste veje er ensrettede. Tanken ligger på et hjørne, så man kan komme dertil fra to retninger. Derudover er der et utal af stationer i og omkring Wien. ###Kørsel i Wien og Østrig Lufthavnen ligger knap 20 km sydøst for centrum, den letteste rute er A4, som er en betalingsvej. For udekommende kan Wien være lidt af en mareridt at køre i pga. af de mange, snævre, brostensbelagte gader, som ofte er ensrettede, mange sporvogne samt få og dyre parkeringspladser. Underjordiske parkeringshuse står for størstedelen af p-pladser i Wien.

Centrum og mange seværdigheder opleves alligevel bedst til fods og er inden for kort afstand. Den offentlige trafik er yderst velfungerende, så det kan ofte godt betale sig at parkere ved en Parker & Rejs-station og bruge det offentlige.

Foruden hovedstaden er der god forbindelse til resten af regionen og ikke mindst Slovakiets hovedstad, Bratislava, bare 65 km øst for lufthavnen ad rute A6/E60. Vær opmærksom på om udlejningsfirmaet tillader kørsel over landegrænser.

Man skal betale vejafgift for at køre på motor- og motortrafikveje samt i nogle tunneler i Østrig. Man køber den såkaldte motorvejs-vignette til foruden på tankstationer, posthuse og lignende til enten ti dage, to måneder eller et år. Hos mange firmaer er mærkaten inkluderet i lejeaftalen. Andre strækninger skal betales separat. Læs mere om de østrigske vejafgifter her. ###Udflugter & Seværdigheder Wien og omegnen byder på et væld af gode oplevelser. Kulturen blomstrer i både moderne og klassiske genrer inden for især musik og kunst. Wiens billedskønne arkitektur overstråles kun af det smukke omkringliggende landskab. Østrig er kendt for sine idylliske sneklædte bjergtoppe og grønne dale, som indbyder til udendørsaktiviteter året rundt. Læs mere om Wien her.

Hvis man ikke har fået nok af historiske bygninger og smukke kirker, kan man køre til Sankt Pölten cirka 90 vest for lufthavnen. Her kan du blandt andet se den smukke gamle katedral, rådhuset og Pottenbrunn Slot. Også Wiener Neustadt knap 70 km syd for lufthavnen byder på flotte bygninger og spændende museer.

Kører man cirka 320 km til den modsatte ende af landet, finder man Salzburg, Mozarts fødeby, hvor den klassiske musik stortrives. Cirka 160 km sydvest for Salzburg ligger den smukke Nationalpark Hohe Tauern, hvis højeste punkt måler 3476 meter.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.