Kort

Fly Aalborg - Rønne

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Rønne
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Aalborg til Rønne

Laveste returpris sidste måned

kr. 598

Direkte flyselskaber

0

Rønne

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Rønne: Rønne.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Aalborg til Rønne er kr. 598. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Aalborg til Rønne.

Opdateret maj 2018

Flyselskaber som flyver fra Aalborg til Bornholm

Det er kun muligt at flyve direkte fra Aalborg til Bornholm i sommerhalvåret. DAT er det eneste flyselskab på ruten og flyver normalt til solskinsøen en gang torsdag og søndag på 1 time og 15 minutter.

Alternativt kan du flyve via København, herfra flyver DAT hele året op til ni gange dagligt til Bornholm på 40 minutter.

Afgang fra Aalborg

Når du skal flyve fra Aalborg til Bornholm, kan du tage bussen til lufthavnen, som ligger omtrent 6 km nordvest for centrum - se mere på Rejseplanen. Der er i øvrigt gratis parkering i lufthavnen, hvis du selv kører derhen. I afgangsområdet kan du købe mad- og drikkevarer, shoppe i Duty Free butikken eller bruge ventetiden med en times gratis wi-fi. For 149 DKK får du adgang til Airport Lounge, hvor du kan surfe ubegrænset på internettet, læse aviser, se tv og nyde diverse snacks og drikkevarer.

Ankomst på Bornholm

Den lille lufthavn ligger kun 5 km syd for Rønne centrum. Hvis du er sulten eller mangler andet efter flyveturen fra Aalborg til Bornholm, skal du ikke forvente det store udvalg, da der kun er få faciliteter i lufthavnen. Der er en café, en boghandel, en hæveautomat og et legerum til børn.

Flere rutebusser lægger vejen forbi lufthavnen, så der er bus til Rønne cirka hver halve time. Udenfor holder der som regel taxier, når flyene ankommer, ellers kan du ringe og bestille en vogn. Endelig er der også mulighed for at leje en bil i forhallen til den videre transport.

Generel information om at flyve fra Aalborg til Bornholm

Check-in åbner normalt senest to timer før afgang i Aalborg Lufthavn, og senest check-in med DAT er 45 minutter før den planlagte afgang.

Hvad kan du forvente på Bornholm

Bornholm er kendt som Østersøens Perle og Solskinsøen, og faktisk er der noget om snakken, i hvert er øen et af de steder i Danmark, der generelt har flest solskinstimer i løbet af et år.

Hvis du vil opleve mest muligt på Bornholm, kan det anbefales at leje en bil eller en cykel til de smukke, men også krævende strækninger på cykelstierne. I vinterperioden holder mange butikker, spisesteder og attraktioner helt eller delvis lukket, og øens busser ændre også køreplaner.

Hoteller på Bornholm

Med Skyscanners søgeværktøj finder du let dit foretrukne hotel eller anden indkvartering på Bornholm. Du kan eksempelvis sammenligne priser og beliggenhed, inden du bestiller dit favoritsted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.