Kort

Fly Aalborg - Prag

Flyinformation Aalborg til Prag

Laveste returpris sidste måned

kr. 997

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 830 kilometer

2 t 55 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Prag

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Prag: Prag.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Aalborg til Prag er kr. 997. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
2 t 55 min. er den gennemsnitlige flytid fra Aalborg til Prag.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Aalborg til Prag.

Opdateret april 2018

Flyselskaber som flyver fra Aalborg til Prag

Der er ingen flyselskaber, som har direkte forbindelse fra Aalborg til Prag. Som alternativ kan du flyve til København med SAS og tage videre til Prag med enten SAS, Czech Airlines eller Norwegian, der alle har direkte forbindelse til den tjekkiske hovedstad.

En anden mulighed er at flyve med KLM til Prag via Amsterdam, uanset ruten skal du regne med en rejsetid på mindst 3-4 timer.

Afgang fra Aalborg

Der er gratis parkering i lufthavnen, hvis du kører dertil selv. Der kører også flere busser til lufthavnen, som ligger cirka 6 km nordvest for centrum - se mere på Rejseplanen. Inden afgang fra Aalborg til Prag får du en times gratis wi-fi i terminalen, hvor der også er mulighed for at købe mad- og drikkevarer i afgangsområdet og shoppe i Duty Free butikken. I Airport Lounge kan du bruge internettet ubegrænset, læse aviser, se tv og nyde diverse snacks og drikkevarer. Passagerer med standardbilletter får adgang for 149 DKK.

Ankomst i Prag

Lufthavnen har tre terminaler, Terminal 3 benyttes hovedsagligt til VIP flyvninger. Terminal 1 og 2 er sammenhængende. Lufthavnen tilbyder 24 timers gratis wi-fi, og der er er hæveautomater og vekselkontorer i både T1 og T2. Hvis du er sulten eller tørstig efter flyveturen fra Aalborg til Prag, kan også købe mad og drikkevarer med mere i ankomstområdet.

Efter klokken 23.30 kan det bedst betale sig at tage en taxi til centrum, da det kan tage næsten to timer med den kollektive transport, selvom lufthavnen kun ligger cirka 15 km vest for centrum. I dagstimerne kan du uden for T2 tage bus til en af de nærliggende metrostationer. Bus 100 kører til metrolinje B, mens bus 119 kører til metrolinje A. Enkeltbillet koster knap 10 DKK og cirka det halve for en kuffert. Airport Express bussen kører fra T1 til Prag Hovedbanegård på 25 minutter for 20 DKK, her er der forbindelse til metrolinje C. I begge terminaler er der taxiskranke i forhallen. Biludlejningsfirmaerne holder til ved Parkering C, hvis du vil leje en bil i lufthavnen.

Generel information om at flyve fra Aalborg til Prag

Så længe dit pas er gyldigt under hele opholdet, kan du rejse uden visum i Tjekkiet. Check-in åbner senest to timer før afgang i Aalborg Lufthavn.

Hvad kan du forvente i Prag

Tidsmæssigt er der ingen forskel mellem Aalborg og Prag, og vejretmæssigt er der heller ikke den store forskel. Prags vinter er dog generelt koldere, mens sommertemperaturen stort set er den samme. Prag får overordnet set lidt mindre nedbør end Aalborg, og sommeren er den vådeste årstid.

Tjekkiet er kendt som et billigt ferieland, hvor man betaler med tjekkiske koruna (CZK). For cirka 200 DKK kan to personer for eksempel nyde en treretters middag på en mellemklasse restaurant, og du finder let en kop kaffe til cirka 15 DKK. Den offenlige transport består af tre metrolinjer, mange buslinjer, sporvogne, S-toge og tilmed en kabelbane samt nogle færger, den billigste enkeltbillet koster omkring 7 DKK og er gyldig i 30 minutter. Taxierne kører for et startgebyr på cirka 12 DKK og en kilometertakst til 8 DKK.

LÆS OGSÅ: 7 oplevelser i Prag du ikke vil gå glip af

Hoteller i Prag

Leder du et overnatning? På hoteller i Prag kan du læse mere om byens kvarterer og for eksempel sammenligne pris, beliggenhed og faciliteter, inden du bestiller dit foretrukne sted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.