Kort

Fly Aalborg - München

Flyinformation Aalborg til München

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.051

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 981 kilometer

3 t 0 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

München

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per maj 2018

Flyselskaber, der flyver fra Aalborg til München

Selvom der ikke er direkte fly fra Aalborg til München og faktisk heller ikke fra Aalborg til Tyskland i det hele taget, er der faktisk flere daglige Aalborg – München ruter, der tager mindre end fem timer i alt. Blandt dem er Lufthansa + SAS via København på ned til 4 timer og KLM via Amsterdam på ned til 4 timer 5 minutter.

Afgang fra Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn kan ikke blot som Danmarks øvrige internationale lufthavne bryste sig af at tilbyde gratis wifi, men også hele 5.000 gratis parkeringspladser. I den nuværende terminalbygning er der 12 gates, tre forskellige madsteder samt dutyfree butik.

Ankomst i lufthavnen og transport til centrum

Der er 33 kilometer fra München Lufthavn ned til centrum. Der er hyppige S-Bahn tog til hovedbanegården, som koster €11,60 (86 kroner) for en enkeltbillet, og som tager 41 minutter. En lille anelse billigere og få minutter langsommere er Lufthansa Express Bus, som koster fra €10,50 (78 kroner) også til hovedbanegården. Der er også masser af selskaber, der tilbyder biludlejning i München Lufthavn.

Praktiske oplysninger om at flyve fra Aalborg til München

Pas er nødvendigt for at boarde fly fra Aalborg til München, og det skal være gyldigt under hele opholdet i Tyskland.

Praktiske oplysninger om München

Blandt tyske byer er München i den dyre ende, men sammenlignet med danske byer er den bayerske hovedstad en billig oplevelse. Fra Aalborg til München er der et prisfald på omkring 25 % på mad på alle typer restauranter bortset fra de international fastfoodkæder, hvor prisforskellen er lidt mindre. For eksempel koster et McMeal omkring 60 kroner i München. Fadøl koster ned til under 30 kroner, cappuccino og lignende omkring 20 kroner.

Oktoberfest er naturligvis en ekstremt populær periode at besøge München i, så hvis du besøger München i den periode, skal du være forberedt på, at der som regel bliver skruet op for priserne på hoteller i byen.

München er i samme tidszone som Danmark, og vejret er også ret ens hele året. Det bliver dog lidt koldere i det bayerske om vinteren og lidt lunere om sommeren. München er langt fra havet, men der er flere smukke badesøer i nærheden.

Læs mere om München

Top 10 over ting du kan lave i München

Hotel i München<

Søg efter hotel i München og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.