Kort

Fly Aalborg - Helsinki

Flyinformation Aalborg til Helsinki Vantaa

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.021

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 942 kilometer

2 t 55 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Helsinki Vantaa

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per september 2017

Flyselskaber, der flyver fra Aalborg til Helsinki

Der er ikke direkte fly fra Aalborg til Helsinki, men det kan næsten føles sådan. De mange daglige direkte fly fra henholdsvis Aalborg til København og København til Helsinki betyder nemlig, at det er enormt nemt at finde billige og hurtige rejser. SAS og Norwegian har masser af ruter under 3,5 timer.

Afgangsterminalen

Aalborg Lufthavn har noget så dansk som et hotdogbod i terminalbygningen inden security, mens du også kan købe mad efter security fra enten Deli eller Heineken Gastro Pub med flere varer i DutyFree. Du kan logge på gratis wifi i hele terminalbygningen.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Helsinki Vantaa Lufthavn er 20 kilometer nord for centrum. Det er nemt og overskueligt at komme ned til byen med eksempelvis tog eller bus. Toget tager omkring en halv time, mens bussen tager omkring tre kvarter. Billetter koster €2,90 (cirka 21,50 kroner) i automat eller €3,20 (cirka 23,75 kroner), hvis du først køber i bussen.

Praktiske oplysninger om Helsinki

Restaurant- og cafépriser i Helsinki ligner meget priserne i Aalborg. McDonald’s-menuer er dog noget billigere til 52 kroner, mens en stor sodavand på restaurant kun koster 15 kroner.

I højsommeren i juli er det lige så varmt i Helsinki som i Danmark, men på grund af lavere temperaturer resten af året er badevandstemperaturerne kun 13 grader. I hele vinteren fra december til marts er gennemsnitstemperaturerne under frysepunktet.

Attraktioner og oplevelser i Helsinki

Er du i Helsinki for første gang, kan du måske nyde godt af en gratis guidet gåtur (på engelsk) med kig på nogle af Helsinkis hovedattraktioner som Helsinki Katedral, Uspenski Katedral, Præsidentpaladset, parken Esplanadin puisto og meget mere.

En anden og ganske unik oplevelse er at tage færgen et kvarter mod syd til Suomenlinna, en over 200 år gammel –fæstning, som blev indskrevet på UNESCOs Verdensarvsliste i 1991.

Helsinki er dog meget mere end imponerende historiske bygningsværker. Den finske hovedstad er også en trendy skandinavisk storby med blandt andet masser af shopping inden for design og kunsthåndværk og en perlerække af glimrende restauranter, ikke mindst langs hoved-shoppinggaden Aleksanterinkatu.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.