Sammenlign og spar på hoteller i Helsinki

Vi beklager, Vi understøtter ikke ophold på mere end 30 nætter.

Søg efter det bedste Helsinki hotel på vores kort

Brug vores kort til at finde hoteller nær Helsinki området eller seværdig-heder, som du gerne vil besøge.

De bedste Helsinki hoteller. Læs anmeldelser

Vær sikker på, at du har bestilt den perfekte rejse. Læs vores autentiske gæsteanmeldelser, før du bestiller.

Se flere hoteller

Hoteller i Helsinki – Sammenlign billige hoteller i Helsinki

Helsinki blev grundlagt i 1550, blev Finlands hovedstad i 1812 og er i dag en by på størrelse med København. Akkurat som sin danske partnerskabsby har Helsinki flere meget forskellige byområder inden for relativt kort afstand, som tilbyder forskellige former for underholdning og attraktioner for besøgende.

Centrum (Kamppi og Kluuvi)

Helsinkis centrum er fuldt af liv og masser af varierede tilbud for turister. Kamppi har nogle af de ældste træbygninger i hele byen, masser af kunstgallerier og museer samt Linnanmäki, Helsinkis tivoli. Kluuvi er hovedstadens travleste område, ikke mindst på grund af de mange populære restauranter og butikker. Her er hoteller og hostels i alle prisklasser.

Designkortteli

Designerkvarteret består af over 100 designbutikker fordelt på omkring 25 gader. Hver butik er markeret med et sort mærke for at vise, at det er en designbutik. Tøjforretninger, smykkehandlere, barer, småbutikker, designbureauer og selv hoteller er alle en integreret del af distriktet – så hvis du vil opleve, hvad det vil sige, at bo på designerhotel, så hold øje med det officielle sorte designerdistriktmærke ved eller på fordøren!.

Kallio

Kvarteret at finde hotel, hvis man er til hipster- eller bohemekultur. Her er masser af billig overnatning særligt rettet mod folk, der vil ind at bo side om side med studerende, kunstnere og immigranter. Der er gang i den både dag og nat med hippe caféer og pulserende natklubber en masse. Dertil kommer en hel del restauranter og butikker, som næsten alle har hipsters og lignende som den primære målgruppe.

Töölö

Töölö strækker sig fra centrum på østsiden og ud til den smukke Töölö Bugt mod vest. Men det er ikke bare bugten, der er værd at se i dette område, der af mange betragtes som Helsinkis største fryd for øjet. Resten af området er nemlig en kombination af imponerende arkitektur og flot natur. Helsinki Olympiastadion, Sibeliusmonumentet, Finlandiahuset og Hietaniemi Kirkegård er blot nogle af de berømte attraktioner i og mellem Töölös mange parker.

Suomenlinna

Der er masser af små øer spredt ud omkring Helsinki. Bygget rundt på seks af dem, Kustaanmiekka, Susisaari, Iso-Mustasaari, Pikku-Mustasaari, Länsl-Mustasaari og Långören står den beboede fæstning Suomenlinna, der gennem flere end 250 år har været både svensk, russisk og finsk. Den store fæstning er på Unescos verdensarvsliste, og det er muligt at se museer, tage på restaurant, café, bryggeri og overnatte hele året rundt.