Williamsport

7. apr. 2020 - 8. apr. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Williamsport omfatter Days Inn by Wyndham Lewisburg, Holiday Inn Express Selinsgrove og Red Roof Inn Williamsport baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Williamsport ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Williamsport

fra kr. 654

Hvad siger de rejsende om Williamsport?

Medlemsanmeldelser (3)
Raelyn Jackson
Raelyn JacksonWilliamsport
06-01-17

A little city filled with amazing people and life's little wonders.

Phil Flanagan
Phil FlanaganBoca Raton
15-07-12

Lisa & Scotty B.
Lisa & Scotty B.Lancaster
07-08-17

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er juli, med et gennemsnit på kr. 557 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Williamsport er august med en gennemsnitspris på kr. 869 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i marts sidste år var kr. 608 pr. nat. Dette er 3% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 632 set over de foregående 12 måneder.
I Williamsport er den forventede gennemsnitstemperatur i marts 4,0°C/39,2°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 29,8°C/85,6°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -6,0°C/21,2°F.
Den nærmeste lufthavn ved Williamsport er Williamsport (IPT) (6,73 km).

Planlæg en rejse til USA