Trollhättan

22. apr. 2019 - 23. apr. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Trollhättan omfatter Best Western Hotel Trollhattan, Scandic Swania og Best Western Arena Hotell baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Trollhättan ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Trollhättan

fra kr. 872
fra kr. 1.342

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er januar, med et gennemsnit på kr. 544 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Trollhättan er oktober med en gennemsnitspris på kr. 716 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 647 pr. nat. Dette er 1% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 656 set over de foregående 12 måneder.
I Trollhättan er den forventede gennemsnitstemperatur i april 6,4°C/43,5°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 20,9°C/69,6°F. Den koldeste måned er februar med gennemsnitstemperaturer på -2,7°C/27,1°F.
Den nærmeste lufthavn ved Trollhättan er Trollhättan Vänersborg (THN) (4,48 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Göteborg Landvetter (68,89 km)

Planlæg en rejse til Sverige