Kristianstad

24. apr. 2019 - 25. apr. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Kristianstad omfatter Nordanå Gård, Vivans B&B og Room In Ekestad baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Kristianstad ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Kristianstad

fra kr. 427
fra kr. 530

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er februar, med et gennemsnit på kr. 664 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Kristianstad er juli med en gennemsnitspris på kr. 776 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i april sidste år var kr. 715 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Kristianstad er den forventede gennemsnitstemperatur i april 6,4°C/43,6°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 21,0°C/69,8°F. Den koldeste måned er februar med gennemsnitstemperaturer på -1,1°C/30,0°F.
Den nærmeste lufthavn ved Kristianstad er Kristianstad Österlen (KID) (12,93 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Ronneby (73,00 km) Malmø Sturup (73,33 km)

Planlæg en rejse til Sverige