Izjevsk

26. okt. 2019 - 27. okt. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Izjevsk omfatter Apartment on Frontovaya 4, Aparthotel Cambridge og Sanatorium Goluboi Vagon baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Izjevsk ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Izjevsk

fra kr. 281
fra kr. 372

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er december, med et gennemsnit på kr. 173 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Izjevsk er september med en gennemsnitspris på kr. 484 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i oktober sidste år var kr. 190 pr. nat. Dette er 53% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 292 set over de foregående 12 måneder.
I Izjevsk er den forventede gennemsnitstemperatur i oktober 3,8°C/38,8°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 24,1°C/75,4°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -15,9°C/3,4°F.
Den nærmeste lufthavn ved Izjevsk er Izhevsk (IJK) (17,24 km).

Planlæg en rejse til Rusland