Cherepovets

15. apr. 2020 - 16. apr. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Cherepovets omfatter Apartment Raakhe 4, Apartament Anna og Apartment 2Pillows Leningradskaya baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Cherepovets ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Cherepovets

fra kr. 240
fra kr. 245

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er april, med et gennemsnit på kr. 202 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Cherepovets er december med en gennemsnitspris på kr. 287 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 228 pr. nat. Dette er 5% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 241 set over de foregående 12 måneder.
I Cherepovets er den forventede gennemsnitstemperatur i april 3,7°C/38,6°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 23,0°C/73,4°F. Den koldeste måned er februar med gennemsnitstemperaturer på -13,8°C/7,2°F.
Den nærmeste lufthavn ved Cherepovets er Cherepovets (CEE) (17,24 km).

Planlæg en rejse til Rusland