Cherepovets

25. jan. 2020 - 26. jan. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Cherepovets omfatter Apartaments na Lenina, Lenina 88 Apartments og Economy Hotel "Gastrol'" baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Cherepovets ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Cherepovets

fra kr. 276
fra kr. 241

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er april, med et gennemsnit på kr. 210 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Cherepovets er december med en gennemsnitspris på kr. 298 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i januar sidste år var kr. 237 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Cherepovets er den forventede gennemsnitstemperatur i januar -9,4°C/15,1°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 23,0°C/73,4°F. Den koldeste måned er februar med gennemsnitstemperaturer på -13,8°C/7,2°F.
Den nærmeste lufthavn ved Cherepovets er Cherepovets (CEE) (17,24 km).

Planlæg en rejse til Rusland