Sammenlign og spar på hoteller i Bergen

Vi beklager, Vi understøtter ikke ophold på mere end 30 nætter.

Søg efter det bedste Bergen hotel på vores kort

Brug vores kort til at finde hoteller nær Bergen området eller seværdig-heder, som du gerne vil besøge.

De bedste Bergen hoteller. Læs anmeldelser

Vær sikker på, at du har bestilt den perfekte rejse. Læs vores autentiske gæsteanmeldelser, før du bestiller.

Se flere hoteller

Hoteller i Bergen – Sammenlign billige hoteller i Bergen

Bergen er Norges næststørste by med masser af undergrundskultur, byliv og hoteller. Samtidig er byen den mest populære port til Vestnorges fjorde berømt og den eventyrlige natur omkring dem.

Vågen

Vågen er en arm af Byfjorden, der deler Bergens midte, den ældste del af byen. Mod øst ligger Bryggen, hvis gamle gader og smalle stræder fra middelalderen er spækket med unik træarkitektur, hjemmelavede souvenirs, restauranter, natklub, et par museer. Hvis du vil overnatte på hotel midt i et område, der ligger på UNESCOs verdensarvsliste, så har du chancen i Bryggen. Nord for Bryggen ligger borgen Bergenhus. I bunden af Vågen ligger Vågsbunnen, hvor de fleste af byens shoppingcentre samt det livlige Fisketorget ligger. Også i Vågsbunnen er der flere forskellige overnatningsmuligheder for turister.

Lille Lungegårdsvannet

Hvis du gerne vil bare et par hundrede meter uden for det travleste område i Bergen, er der masser af fortrinlige grunde til at finde hotel omkring søen Lille Lungegårdsvannet. Ikke nok med at den absolutte bykerne kun er et stenkast væk, her kan du også nyde godt at en lille bypark, en række caféer og Bergen Storsenter. En anden fordel er, at Bergen Storsenter deler bygning med busstationen, så der er nem og hurtig adgang til alle dele af det smukke omkringliggende landskab.

Nygårdshøyden og Møhlenpris

Disse kvarterer syd for centrum er mest til stille fornøjelser. Her ligger Kulturhistorisk museum, Naturhistorisk museum og flere andre museer. Derudover er den flotte Nygårdsparken altid åben for forskellige aktiviteter. Parken er blandt andet en populær destination blandt familier på picnic og unge, der griller. Om aftenen er der dog flere livlige muligheder – de studerende fra Bergens Universitet er nemlig glade for flere af de lokale natklubber og pubs. 

Ulriken

Hvis du ikke behøver at shoppe og tage på natklub hver dag, ligger bjerget Ulriken kun få kilometer uden for Bergens centrum og i øvrigt med nem busadgang. Her er helt eventyrlige udsigter over Bergen og dalen, især hvis man har lyst til at vandre op på toppen af bjerget, 643 meter over havets overflade. Overnatningsmulighederne på og ved Ulriken er fortrinsvis ungdoms- og familievenlige.

Hardangerfjord

Bergen er omringet af den ene eventyrlige fjord efter den anden. Der er masser, som er værd at udforske, men en af de absolut mest berømte i området er Hardangerfjord, verdens tredjestørste fjord. Den er også kendt som ”Norges frugtplantage” på grund af de mange frugttræer og haver. Lad dig også forundre af bjerge, dale, vandfald og gletsjere blandt et væld af cykel- og vandrestier.