Nahariya

22. dec. 2019 - 23. dec. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Nahariya omfatter Volfson Rooftop Apartment, A Cozy-Relaxing Home og Nahariya Beachfront baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Nahariya ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er december, med et gennemsnit på kr. 995 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Nahariya er maj med en gennemsnitspris på kr. 1.541 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i december sidste år var kr. 1.129 pr. nat. Dette er 9% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 1.241 set over de foregående 12 måneder.
I Nahariya er den forventede gennemsnitstemperatur i december 15,0°C/59,0°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 31,4°C/88,5°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 9,2°C/48,6°F.
Den nærmeste lufthavn ved Nahariya er Haifa (HFA) (22,81 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Rosh-Pina (44,56 km)

Planlæg en rejse til Israel