Navi Mumbai

24. mar. 2019 - 25. mar. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Navi Mumbai omfatter Venkat Presidency, Astute - Seawood Estates og Laurent & Benon Suites, Navi Mumbai baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Navi Mumbai ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Navi Mumbai

fra kr. 384

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er oktober, med et gennemsnit på kr. 201 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Navi Mumbai er januar med en gennemsnitspris på kr. 358 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i marts sidste år var kr. 262 pr. nat. Dette er 1% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 266 set over de foregående 12 måneder.

Planlæg en rejse til Indien