Ivalo

25. feb. 2020 - 26. feb. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Ivalo omfatter Kultahippu Hotel & Apartments, Ivalo River Camping og Wilderness Hotel Nangu baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Ivalo ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Ivalo

fra kr. 630
fra kr. 1.629

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er maj, med et gennemsnit på kr. 891 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Ivalo er december med en gennemsnitspris på kr. 1.728 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i februar sidste år var kr. 1.107 pr. nat. Dette er 7% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 1.194 set over de foregående 12 måneder.
I Ivalo er den forventede gennemsnitstemperatur i februar -11,7°C/10,9°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 18,8°C/65,8°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -16,6°C/2,1°F.
Den nærmeste lufthavn ved Ivalo er Ivalo (IVL) (7,37 km).

Planlæg en rejse til Finland

I og omkring Ivalo