Saariselka

20. apr. 2019 - 21. apr. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Saariselka omfatter Lapin Kutsu Holiday Homes, Huskylodge og Arctic Aurora Saariselkä baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Saariselka ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Saariselka

fra kr. 337
fra kr. 1.023

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er juni, med et gennemsnit på kr. 656 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Saariselka er december med en gennemsnitspris på kr. 1.830 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 1.027 pr. nat. Dette er 1% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 1.042 set over de foregående 12 måneder.
I Saariselka er den forventede gennemsnitstemperatur i april -1,8°C/28,7°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 18,8°C/65,8°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -16,6°C/2,1°F.
Den nærmeste lufthavn ved Saariselka er Ivalo (IVL) (21,30 km).

Planlæg en rejse til Finland