Havana

26. feb. 2020 - 27. feb. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Havana omfatter Iberostar Parque Central, Iberostar Grand Packard og Meliá Cohiba baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Havana ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Havana

fra kr. 495
fra kr. 941
fra kr. 1.463

Hvad siger de rejsende om Havana?

9,8
Historieelskere
8,2
Eventyrrejsende
7,8
Backpackere
7,6
Kunst og designelskere
7,2
Nattelivselskere
Medlemsanmeldelser (239)
V M
V M
06-06-19

 Mennesker, kunst, arkitektur, historie er det, du behøver at gå til Havana for. Det er virkelig en smuk by

Gustavo  Medicci
Gustavo Medicci
26-05-19

Havana er moderigtigt! Og Havana ved det. I konstant ekspansion, en by fuld af historie, musik og gode mennesker. Hvor CUC flyver, men du ved, hvordan man styrer. "Jeg har et hjerte, der bryder i to, halvdelen er for Havana."

Jose  Hernandez
Jose Hernandez
12-05-19

Cuba generelt kommer til millionærpriser, da du ikke går meget omhyggeligt og Havana især, mere

Graham Cargle
Graham Cargle
16-02-19

Havana er helt utroligt. Jeg anbefaler, at du undgår de statsejede restauranter og attraktioner. De er så meget engagerende (og lækker) end de familieejede butikker og restauranter. Bliv i en Airbnb og engag med de lokale! Medbring nogle toiletartikler, dvs. tandpasta, deodorant, ben homo, ja, du læser den rigtige, så du kan give den til enkeltpersoner eller en institution, der vil forsikre, at den går til de rigtige mennesker! Nyd og GÅ TIL CUBA !!

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er september, med et gennemsnit på kr. 252 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Havana er april med en gennemsnitspris på kr. 774 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i februar sidste år var kr. 306 pr. nat. Dette er 28% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 393 set over de foregående 12 måneder.
I Havana er den forventede gennemsnitstemperatur i februar 22,1°C/71,7°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 32,1°C/89,8°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 16,5°C/61,7°F.
Den nærmeste lufthavn ved Havana er Havana (HAV) (14,29 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Havana (21,65 km)

Planlæg en rejse til Cuba