Kort

Fly til Houston

Opdateret oktober 2017

Find billige flybilletter til Houston
Det er i øjeblikket ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Houston, men med en eller flere mellemlandinger undervejs kan du alligevel rejse hele ugen fra både Jylland og København. Du skal mindst regne med en flyvetid på cirka 14-15 timer. De billigste flybilletter koster omtrent 2000 DKK, men da vil rejsetiden ofte være længere.

Brug Skyscanners søgefunktion til at få et hurtigt et overblik over dine muligheder. Vi kan både finde den billigste flybillet og den hurtigste flyrute til Houston på din foretrukne rejsedag. Du kan søge efter flybilletter på specifikke datoer eller den billigste måned at flyve i, og det er også muligt at sammenligne dagspriser for en hel måned ad gangen. I datofeltet skal du blot vælge ’Hele måneden’ og derefter enten den ’Billigste måned’ eller den måned, du ønsker at rejse i. 

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybillet til Houston
Hvis du leder efter den billigste flybillet til Houston, kan det godt betale sig at bestille billetten i god tid. Med Skyscanners Prisagent slipper du for at holde øje med billetpriserne. Den gratis prisagent sammenligner hele tiden flypriserne og giver dig besked, hvis den stiger eller falder. Når du har søgt på din rejse, skal du trykke på ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre, indtaste din e-mail og så får du automatisk besked, når prisen ændrer sig.

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Houston
Der er på nuværende tidspunkt ingen danske lufthavne med direkte flyforbindelse til Houston. 

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Houston
Selvom der ikke er direkte forbindelse mellem Danmark og Houston er der selvfølgelig adskillige flyselskaber som flyver til den amerikanske storby, fx Air France som flyver via Paris til Houston eller SAS via New York.

Se også: Flyselskaber som flyver til Houston 

Lufthavne i Houston
Der er to internationale lufthavne i Houston, Houston George Bush Intercontinental som er den største og Houston Willian P. Hobby, derudover er der to mindre regionale lufthavne i Houston henholdsvis Sugar Land Regional Airport og Ellington Field.

Houston George Bush Intercontinental Airport
Lufthavnen (IAH) ligger omkring 30 km nord for centrum og har fem terminaler: A, B, C, E og D og er forbundet i den rækkefølge via Skyway og Subway togene. Internationale flypassagerer lander i Terminal E, mens internationale afgange letter fra Terminal D. Der er spisesteder, butikker, lounges og andre faciliteter samt gratis wi-fi i alle terminaler. Hvis dit hotel arrangerer kørsel til og fra lufthavnen, kan det godt betale sig at benytte tilbuddet, da transportmulighederne ellers ikke er de bedste. Metro Bus 102 kører fra Terminal C sydsiden til downtown på 1-1,5 timer. Derudover kører der også adskillige private busselskaber, som du kan bestille på forhånd eller ganske enkelt praje en taxi. Du kan også gøre som de fleste amerikaner og selv blive kørende med en lejebil. Med Skyscanners søgefunktion kan du let finde en lejebil i George Bush Intercontinental Airport.

Houston Willian P. Hobby Airport
Lufthavnen (HOU) ligger cirka 17 km sydøst for Houston centrum og består af en stor terminalbygning med ankomstområdet i stueetagen og afgangsområdet på førstesal. Der er masser af spisesteder, butikker, lounges med mere i lufthavnen, der også tilbyder gratis wi-fi. Der er begrænset transportmuligheder til og fra lufthavnen, så også her kan det være en fordel, hvis dit hotel arrangerer kørsel. Du kan også vælge at bestille transport hos et af de private busselskaber eller tage en taxi. Eneste offentlige mulighed er Metro Bus 40, der kører til centrum på cirka en times tid. Endelig kan du også vælge at blive selvkørende med en lejebil fra lufthavnen.

Bedste rejsetid
Houston er en helårsdestination med masser af shopping, underholdning og oplevelser for enhver smag. Når det er sagt, vil mange alligevel nok foretrække forår og efterår, hvor varmen og luftfugtigheden ikke er så høj som om sommeren, til gengæld regner det som regel mest i juni og oktober. De lokale søger selv væk i de varmeste måneder, og netop derfor er mange hoteller billigere i den periode.

Vejret i Houston
Sommeren er varm med en høj luftfugtighed og temperaturer, der ganske ofte kommer over 30 grader. Vinteren er relativ mild, men frostgrader er ikke unormale, især efter solnedgang. Det regner en hel del året rundt, men mest i foråret og efteråret. Til sammenligning får Houston på et gennemsnitsår mere end dobbelt så meget regn som København.

Attraktioner og seværdigheder i Houston
Houston er en kæmpe by, den fjerde største i USA og meget multietnisk. Og med alle de mennesker kommer der også et stort kulturelt udbud med spændende museer og kunstneriske udfoldelser samt store shopping muligheder, besøg fx Texas’ største og USA’s 9. største shoppingcenter, Houston Galleria. Houston er tilmed kommet på madentusiasternes radar, og alle uanset interesse kan slå sig løs i det levende natteliv, få fx en drink på La Carafe på Congress Street, der menes at være byens ældste bar i en historisk bygning. Og så er byen selvfølgelig også godt repræsenteret på sportsscenen med populære hold i både baseball, basketball, football og fodbold.

Attraktioner:
Space Center Houston
Downtown Aquarium
Houston Museum of Natural Science
Houston Zoo
Museum of Fine Arts
George Ranch Historical Park
Memorial Park
Houston Texans (NFL)
Houston Astros (MLB)
Houston Rockets (NBA)
Houston Galleria (største shoppingcenter i Texas)
The Alley Theatre 

Hoteller i Houston
Er du på jagt efter et sted at sove i Houston, kan Skyscanner også hjælpe dig. Under hoteller i Houston kan du sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, så du lettere kan vælge det helt rigtige hotel.

Flere tips

Rejser til USA: 10 hyggelige småbyer i USA

De 10 bedste drømmestrande i USA

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Houston

Ofte stillede spørgsmål

Der er 3 lufthavne i Houston: Houston George Bush Intercntl., Houston Ellington Field og Houston Hobby.
Delta, Qatar Airways, KLM, Singapore Airlines, Air New Zealand, Volaris, Cathay Pacific og EVA Air flyver alle direkte til Houston.
Den billigste måned at flyve til Houston i er februar.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.