Kort

Fly til Dallas

Opdateret oktober 2017

Find billige flybilletter til Dallas
Det er ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Dallas, men med en eller flere mellemlandinger undervejs kan du alligevel komme af sted alle dage hele året fra både Jylland og København. Du skal regne med en flyvetid på mindst 13-15 timer.

Med Skyscanners søgefunktion får du hurtigt et overblik over dine muligheder. Vi finder både den billigste flybillet og den hurtigste flyrute til Dallas på din foretrukne rejsedag. Du kan søge efter billige flybilletter på specifikke datoer eller den billigste måned at flyve i, og det er også muligt at sammenligne dagspriser for en hel måned ad gangen. I datofeltet skal du bare vælge ’Hele måneden’ og derefter enten den ’Billigste måned’ eller den måned, du ønsker at rejse i.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybillet til Dallas
Hvis du er på jagt efter den billigste flybillet til Dallas, kan det godt betale sig at bestille billetten i rigtig god tid. Du behøver dog ikke selv at holde øje med priserne, det klarer Skyscanners Prisagent for dig. Den gratis prisagent sammenligner hele tiden priserne og giver dig besked, hvis billetprisen stiger eller falder. Når du har søgt på din rejse, skal du trykke på ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre, indtaste din e-mail og så får du automatisk besked, når prisen ændrer sig.

Danske lufthavne med forbindelse til Dallas
Ingen af de danske lufthavne tilbyder direkte forbindelse til Dallas, men du kan flyve fra både København, Aalborg, Billund og Aarhus og med et enkelt flyskift lande i Dallas. Flyv fx med British Airways fra København til Dallas via London.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Dallas
Der er en række flyselskaber, som tilbyder direkte flyafgange til Dallas fra andre europæiske byer så som British Airways fra London, Icelandair fra Reykjavik, Lufthansa fra Frankfurt osv. For flere valgmuligheder se flyselskaber, som flyver til Dallas.

Lufthavne i Dallas
Dallas har en international lufthavn, Dallas Fort Worth (DFW Airport), der står for langt størstedelen af byens udenrigstrafik samt en stor del af indenrigstrafikken, mens den mindre, Dallas Love Field lufthavnen, primært er forbeholdt indenrigsflyvninger og charterrejser.

Dallas Fort Worth International Airport
Lufthavnen ligger cirka 30 km nordvest for Dallas’ centrum. Lufthavnen består af fem terminaler A-E, der alle tilbyder gratis wi-fi, shopping muligheder og spisesteder. Der kører gratis busser mellem terminalerne i døgndrift. Når du skal til og fra lufthavnen, kan du benytte tog, bus og taxi. I kælderetagen i T-A ligger Dallas Area Rapid Transit (DART) togstation, hvor togene kører fra klokken 04-01 hele ugen, en billet koster knap 17 DKK. Du kan også benytte TRE togene, der kører fra en anden station længere væk, som der kører gratis busser til hvert 15. minut. Du kan praje en taxi foran alle terminaler, mens lufthavnsbussen jævnligt kører til biludlejningscentret, hvis du selv vil være kørende med en lejebil i Dallas.

Dallas Love Field Airport
Lufthavnen ligger blot 10 km nordvest for centrum og består af en nyere terminalbygning, hvor det er muligt at benytte gratis wi-fi i op til 30 minutter. Der kører jævnligt busser mellem lufthavnen og togstationen, hvor du kan tage toget til centrum med både den orange og grønne line. Det er selvfølgelig også muligt at hyre en taxi eller leje en bil i Dallas Love Field Lufthavn.

Bedste rejsetid
På trods af meget høje temperaturer er sommermånederne stadig højsæson for turister, og da er mange hoteller væsentligt dyrere. Mange mener derfor, at efteråret er den bedste tid at besøge Dallas på. Da er de fleste besøgende taget hjem, temperaturen er mere behagelig og den store årlige begivenhed, State Fair of Texas, er i fuld gang.

Vejret i Dallas
Sommeren er meget varm, hvor temperaturen typisk svinger mellem omkring 25-35 grader, mens 40 grader heller ikke er unormalt. Vejret er mere omskifteligt om vinteren og svinger mellem minusgrader og over 20 grader. Sne er der ikke meget af, og det meste nedbør falder som regn hele året, maj/juni og oktober er som regel de vådeste måneder.

Attraktioner og seværdigheder i Dallas
Dallas har efter sigende flere indkøbscentre pr. indbygger end nogen anden af USA's storbyer, så der er lagt op til lidt af en shoppingtur, når du lander i Dallas. De store varehuse er spredt ud over byen og i forstæderne, prøv fx at tage til forstaden Frisco, hvor der er flere valgmuligheder. Der er også mange spændende og børnevenlige museer, to akvarier samt et stort grønt område, Dallas Arboretum and Botanical Garden, med udstillinger og aktiviteter.

Er du vild med amerikansk sport, er der også et godt udvalg, hvor særligt Dallas Cowboys nyder stor opbakning. Men Dallas klarer sig også godt i både basketball og hockey, så det er bare at vælge. Dallas tilbyder også et kæmpe udvalg af spisesteder og restauranter, fx på Beltline Road kan du finde mad fra hele verden.

Attraktioner:

Dallas Arboretum and Botanical Garden
Perot Museum of Nature and Science
Dallas Museum of Art
Dallas Aquarium
Dallas World Aquarium
Dallas Zoo
Sixth Floor Museum (bygningen hvorfra Præsident JFK blev skudt)
Sandy Lake Amusement Park
Dallas Cowboys (NFL)
Dallas Mavericks (NBA)
Dallas Stars (NHL)

Hoteller i Dallas
Leder du efter et hotel eller andet sted at sove i Dallas, kan Skyscanner også hjælpe. På hoteller i Dallas kan du nemt finde den prisklasse, beliggenhed og de faciliteter, som du ønsker under dit ophold i byen.

Flere tips

Rejser til USA: 10 hyggelige småbyer i USA

De 10 bedste drømmestrande i USA

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Dallas

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.