Kort

Fly til Bremen

Opdateret november 2017

Find billige flybilletter til Bremen

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Bremen, men der er flere muligheder for at rejse dertil med en mellemlanding undervejs hele året fra både Jylland og København. Flyvetiden er på mindst 3 timer, og du kan få billetter til cirka 300-500 DKK.

Med Skyscanners søgefunktion får du hurtigt et overblik over dine valgmuligheder. Vi finder både den billigste flybillet og den hurtigste flyrute til Bremen på din foretrukne rejsedag. Du kan søge efter billige flybilletter på specifikke datoer eller den billigste måned at flyve i. Det er også muligt at sammenligne dagspriser for en hel måned ad gangen. I datofeltet skal du blot vælge ’Hele måneden’ og derefter enten den ’Billigste måned’ eller den måned, du ønsker at rejse i.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybillet til Bremen

Hvis du er på jagt efter den billigste flybillet til Bremen, kan det godt betale sig at bestille billetten i god tid. Opretter du en Skyscanner Prisagent, behøver du ikke selv at holde øje med priserne, det klarer vi for dig. Den gratis prisagent sammenligner løbende priserne og giver dig besked, uanset om billetprisen stiger eller falder. Når du har søgt på din rejse, skal du trykke på ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre, indtaste din e-mail og så får du automatisk besked, når prisen ændrer sig.

Danske lufthavne med forbindelse til Bremen

Ingen af de danske lufthavne tilbyder pt. direkte forbindelse til Bremen, men du kan fx flyve dertil via Amsterdam eller Frankfurt fra både Billund og København.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Bremen

Du kan vælge mellem flere flyselskaber til din flyverejse, KLM og Lufthansa er blandt dem, der tilbyder de bedste forbindelser fra Danmark. Derudover flyver fx Turkish Airlines, Air France og Ryanair også til Bremen Lufthavn.

Bremen Lufthavn

Lufthavnen ligger mindre end 5 km syd for Bremen centrum, så det er både let og hurtigt at komme dertil eller fra. Den primære terminalbygning er opdelt i Terminal 1, 2 og 3, der alle rummer spisesteder, butikker, vekselkontor, hæveautomater med mere samt en lounge i Terminal 3, som du kan få adgang til for 175 DKK. Ryanair benytter sin egen Terminal E lige vest for hovedterminalen, hvor der også er en toldfri butik, vekselkontor og en café. På øverste etage i Terminal 3 er der en terrasse med fin udsigt til landingsbanen, og lige ved siden af ligger Bremenhalle med et lille flymuseum, entré koster knap 12 DKK for voksne og 7, 50 DKK for børn.

For at komme til/fra lufthavn kan du benytte sporvogn, bus eller taxi. Sporvogn 6 kører hvert 10. minut til centrum og byens banegård på 11 minutter. Bus 52 kører også til/fra centrum, både bus og sporvogn stopper lige foran hovedterminalen. Her holder der også taxier, turen til centrum koster cirka 75 DKK og tager omtrent 20 minutter afhængig af trafikken. Biludlejningsfirmaerne er samlet i Terminal 3. Hvis du vil leje en bil i Bremen Lufthavn, kan du bruge Skyscanner til at sammenligne priser og bilmærker.

Bedste rejsetid
Som enhver storby er Bremen en helårsdestination med mange aktiviteter, men sommeren er højsæson, når vejret er bedst. Maj, juni og september er gode måneder at besøge Bremen, hvor der er færre turister, bedre hotelpriser og udmærket vejr. Bremer Karneval i februar og Freimarkt Bremen i oktober er også store begivenheder, der tiltrækker mange besøgende ligesom julen med det hyggelige julemarked.

Vejret i Bremen

Klimaet og årstiderne er stort set som i Danmark. Til sammenligning ligger den gennemsnitlige temperatur både sommer og vinter cirka 1 grad over niveauet i København. Bremen får dog over 100 mm mere nedbør end København, der er jævnt fordelt over hele året. Sommermånederne er en smule mere regnfulde, hvor juni topper med gennemsnitligt 73,4 mm regn.

Attraktioner og seværdigheder i Bremen

Bremen er en gamle Hansestad i Nordtyskland med en lang og spændende historie, faktisk har man i området fundet spor efter bosættelser fra 12.000 år før vores tidsregning. Byen har flere idylliske kvarterer med smukke bygninger og seværdigheder, krydret med lækre restauranter, livlige barer og mange kunsthåndværksbutikker. Men Bremen er også en moderne industri- og videnskabs by, og Airbus har en del af sin produktion i byen, hvor du kan komme på rundvisning og lære om rumteknologi. Bremen rummer også mange spændende museer blandt andet flere interessante kunstsamlinger. Du kan koble af og nyde gratis udendørsforestillinger i byens grønne parker og selvfølgelig shoppe i både unikabutikker og indkøbscentre. Og kommer du til byen i februar, kan du opleve Tysklands største karneval, der står i sambaens tegn med farverige optog og fantasifulde kostumer.

Læs også: 10 af de bedste oplevelser i Bremen

Attraktioner:

Rådhuset

Rolandstatuen

Stadsmusikanterne

Theater am Goetheplatz

Schnoor kvarteret

Skt. Petri Domkirke

Bremen Kunsthalle

Schlachte Promenade

Bürgerpark

Universum Bremen

Werder Bremen

Airbus

Böttcherstrasse

Paula Modersohn-Becker Museum

Hoteller i Bremen

Leder du efter overnatning i Bremen? På hoteller i Bremen kan du læse mere om byens forskellige kvarterer og sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter på byens hoteller.

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Bremen

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Bremen: Bremen.
Delta, Sun-Air, KLM Cityhopper, KLM, Singapore Airlines, Eurowings Europe, Kenya Airways og eurowings flyver alle direkte til Bremen.
Den billigste måned at flyve til Bremen i er februar.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.