Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Sammenlign billeje i Bremen lufthavn

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

###Biludlejning i Bremen Lufthavn Oplysningerne er korrekte per 13. oktober 2015

I Bremen og omegn varierer attraktionerne fra de traditionelle til de mere usædvanlige. Hvis du lejer bil i lufthavnen, kan du nå ud til alle slags. ###Steder at leje bil i Bremen Lufthavn Biludlejningsselskaberne i Bremen Lufthavn er alle placeret i Terminal 3 over for check-in. Her har Avis, Enterprise/National/Alamo, Europcar, Hertz/Dollar/Thrifty og Sixt kontorer. ###Tankstationer i nærheden af Bremen Lufthavn Med ”fuld-til-fuld” politik skal tanken fyldes op for at undgå ekstra gebyr.

Der ligger to Shell stationer, der begge er under to kilometer fra lufthavnen. De ligger begge på Neulanderstrasse på hver sin side af indkørslen til lufthavnen. ###Sådan kommer du ud af Bremen Lufthavn Flughafenallee fører direkte ud til den tyske Autobahn på A281, der hurtigt forgrener sig ud i det effektive tyske motorvejsnetværk i alle retninger. ###Ruter til populære destinationer Hvis du lejer bil i Bremen Lufthavn, kan du hurtigt nå til vidt forskellige destinationer med alt fra aktivt natteliv i storbyen til besøg i de dybe skove. ###Bremen Denne tidligere hansestad har et skønt gammelt centrum, men også et yderst livligt natteliv.
Bare følg skiltene mod centrum, så er du fremme på mindre end et kvarter i god trafik.
Bremen har masser af parkeringspladser. Ved parkometerparkering i centrum koster det €0,50 per kvarter, mens det er noget billigere på parkeringsplads. Her ligger priserne på mellem €1,20 og €1,70 i timen med maksimumpris på €10 - €20 i døgnet. Nogle hoteller i Bremen er også hjem for byens dyreste parkeringskældre, så tjek eventuelt om dit hotels parkering er inkluderet i værelsesprisen eller ej. ###Bremerhaven En smuk og klimavenlig by med stor havn, badestrande, spændende skibsfartsmuseum (blandt andet med ubåd) og masser af tyske restauranter.
Følg skiltene ud til motorvej A281, og fortsæt mod Cuxhaven og Oldenburg for at komme mod nord. Tag frakørsel 6 mod Bremerhaven, hvorfra du kan følge skiltene resten af vejen.
Byen har masser af parkeringskældre og -pladser. Det koster €0,50 for 25 minutter med en maksimal takst på €7 for et døgn. ###Oldenburg En behagelig by med et gammelt centrum domineret af restauranter, caféer og hyggelige butikker i de smalle gågader.
Oldenburg er nem at finde cirka 50 kilometer og 40 minutter mod vest. Så snart du er ude af lufthavnen, er der nemlig skilte mod byen via A28.
Parkeringspriserne i Oldenburg varierer noget, normalt koster det dog mellem €1 og €1,20 for en time og op til €8 for et døgn, hvor langtidsparkering er muligt.

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.