Lufthavn i BillundAnkomster og afgange

Hurtig søgning

Billige flyrejser fra Billund

Kom af sted med Skyscanner-appen

Tjek at dit fly ankommer eller afgår til tiden ved hjælp Skyscanners nemme og overskuelige ankomst og afrejse oversigt. Vi giver dig opdaterede fly oplysninger om alle ankomster og afgange i Billund lufthavn, samt opdateringer om eventuelle forsinkelser og aflysninger.

Find den aktuelle status for alle fly til og fra Billund, se alle tider, både for ankomster Billund lufthavn, og for afgange Billund lufthavn.

Scroll dig let gennem afgange og ankomster for Billund Airport, og find din specifikke flyvning, ved at se på flyselskab, flynummer og tid.

Information om Billund Lufthavn Afgange - og bagage information:

Når du ankommer til Billund Lufthavn, er der 3 forskellige muligheder, alt efter om du rejser med bagage der skal checkes ind, eller om du kun rejser med håndbagage. Rejser du kun med håndbagage, kan du gå direkte til Security. Rejser du med bagage, skal du gå til skranken med flyselskabets logo på skærmen, og aflevere din bagage.

Self Service Bagdrop:

Spar tid – du kan også selv håndtere din bagage med Self Service Bagdrop: med denne service kan du indskrive og aflevere din bagage på under 1 minut. Gå til Self Service Bagdrop i lufthavnen. Skærmen ved skranken viser udførligt fremgangsmåden: Scan dit boardingkort, herefter udprinter maskinen dit bagagemærke. Dette sætter du på din kuffert og scanner. Bagagen sendes herfra direkte til dit rejsemål.

Muligheder for check-in i Billund Lufthavn:

Online check-in:

Det nemmeste er at bruge online check-in, så du har checket bagage ind allerede før du ankommer til lufthavnen. Ikke alle afgange er dette dog muligt for. Husk, at det er nemt at checke ind - og at se om det er muligt - lige her: Klik dig ind hér for online check-in, og indtast det flynummer du har på din billet.

Det er forskelligt, hvornår online check-in åbner, alt efter hvilket flyselskab, du skal flyve med. Er det ikke muligt at tjekke ind online for din billet, gøres det nemt i Billund lufthavn:

Check-in i Billund Lufthavn:

Du tjekker ind i lufthavnen på automaterne lige inden for indgangen i terminalen. Ved automaterne er servicemedarbejdere altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

Undersøg på din flybillet, hvornår dit flyselskab lukker for check-in. Husk, at på det oplyste tidspunkt skal check-in være afsluttet.

Hvor lang tid i forvejen skal jeg tjekke ind i Billund?

Mød op i lufthavnen senest to timer før din afgang – uanset, om du har foretaget online check-in hjemmefra, eller skal tjekke ind i lufthavnen. Se mere her i Billund lufthavns check-in guide.

Information om Billund Lufthavn Ankomster:

Skal du mødes med dine kære i Billund? Ankomsthal og afgangshal finder i niveau 1, Passagerterminalen. Når du står foran lufthavnsbygningen, er der døre for afgange til højre, og ankomster til venstre - så du skal gå til venstre med dit velkomstsmil.

Overnatning ved mellemlandinger:

Ved længere mellemlandinger der kræver overnatning, ligger Zleep Hotel Billund lufthavn kun 5 minutter fra Billund Airport, og der kører shuttlebusser mellem hotellet og terminalen. Ankommer du i bil, skal der parkeres på lufthavnens parkeringsområder. Se mere her.

Parkering Billund Lufthavn:

Der er en bred vifte af parkeringsmuligheder i Billund. TIP: Reservér parkering hjemmefra for at sikre, at du får en plads. Her er dine muligheder:

Korttidsparkering Billund Lufthavn:

Billund Airport har korttidsparkering, der er rettet mod dem der skal hente eller aflevere flypassagerer - der er én times gratis parkering i parkeringsområde P3. Overhold tiden - denne service er kun for dem der skal hente og bringe.

Langtidsparkering Billund Lufthavn:

Det er muligt at reservere p-plads på områderne P1, P2, P7 og i P-Hus. Der er gratis shuttlebus fra parkeringsområdet til terminalen. Se mere her.

Parkér frit med Brobizz i Billund Lufthavn:

Med Brobizz kan du køre direkte ind og parkere på P1, og du behøver ikke p-billet. Se mere her.

Find priser for de forskellige muligheder på Billund lufthavns hjemmeside.

At komme til og fra Billund Lufthavn: Bil, Bus eller GoMore:

Med bil:

Billund lufthavn/Billund Airport har adressen Billund lufthavn, Passagerterminalen 10, 7190 Billund.

GPS koordinaterne er Længdegrad: 9° 9' 0'' E
Breddegrad: 55° 44' 17'' N

Du kan også få en rutevejledning via Google, klik her for vejkort.

Med Bus:

Billund lufthavn ligger centralt, og betjenes af et stort antal offentlige busser, herunder de hurtige X-busser, med forbindelser til bl.a. Aarhus. De mange busser forbinder ligeledes lufthavnen med toget i både Vejle, Give, Esbjerg, Skanderborg og Aarhus. Find de specifikke ruter, tider og rejseplan lige her.

Med GoMore:

Med denne service kan du finde samkørsel med andre, der skal til lufthavnen på samme tidspunkt. Se mere om ordningen her.

Med lejebil:

Ønsker du at leje bil for at komme hertil, kan der både lejes og afleveres bil i lufthavnen. Det giver dig også mulighed for at besøge andre steder tæt på, som fx Lalandia ved Billund, eller Legoland ved Billund.

Generelt om Billund Lufthavn:

Billund lufthavn har en lang række faciliteter, bl.a. 5 spisesteder, et stort shoppingområde, og også King Amlet lounge, til dig der vil nyde lidt ekstra komfort. Du finder nemt billige flybilletter, inklusive afbudsrejser til og fra Billund lufthavn, her hos Skyscanner.