Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Billeje i Dubai

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Oplysningerne er korrekte per februar 2019

Billeje i Dubai

Skal du rejse til Dubai, og ønsker frihedens sus med en lejebil? Ligegyldigt om du vil blive i byen, eller besøge nærtliggende seværdigheder som Al Ain, har Dubai masser af eventyr, fra Burj Khalifa til Bastakia, eller måske vil du køre langs Dubai Creek.

Hvad end du ønsker dig, hjælper Skyscanner hjælper dig med nemt at sammenligne hundredvis af tilbud på billig billeje i Dubai. Lav en enkelt søgning, og vores søgemaskine viser dig lynhurtigt tilbud på billig billeje i Dubai, fra verdens førende biludlejere. Når du har fundet den perfekte bil, sendes du direkte videre til biludlejningsselskabets side, og fuldfører din booking. Så enkelt er det.

Biludlejningsselskaber i Dubai - åbningstider

Flyver du hertil fra Danmark, anbefaler vi at du forudbooker din bil med Skyscanner, og gerne med afhentning i lufthavnen. Dubai har nemlig en centralt beliggende lufthavn, hvor du kan leje eller afhente booket bil fra Sixt, Hertz, Budget og mange flere. Se mere om billeje i Dubai lufthavn her.

I selve byen kan du afhente og aflevere lejebiler flere steder ved Sheik Zayed Road, især i det centrale New Town, i nærheden af Jumeirah-palmen, og på strækningen mellem de to steder. Udvalgte åbningstider i Dubai by (tider kan variere fra afdeling til afdeling):

  • Hertz åbningstider Dubai: Fredag lukket. Alle andre dage 08:00-14:00.
  • Dollar åbningstider Dubai: Fredag lukket. Alle andre dage 08:00-19:00.
  • Budget åbningstider Dubai: Alle dage 09:00-21:00.

Brug Skyscanners søgemaskine, og se tilbud på billig billeje i Dubai, fra alle førende udbydere.

Ting at se og opleve i Dubai - og udflugter

Selve Dubai by er et slaraffenland af moderne arkitektur som Burj Khalifa, og historiske perler som Jumeirah moské. Byen er også kendt for sin nærtliggende strand, og sine enorme guldglitrende shoppecentre, der ligger i fin kontrast til små, autentiske markeder. Se mere om oplevelser i Dubai: 10 ting du kan opleve i Dubai.

Vil du vidt omkring i Dubai, er det en stor hjælp at have en bil. Alene mellem New Town og Old Town er der omkring 30 kilometer – men kun omkring 25 minutters kørsel i god trafik. Fra Dubai International Airport er der kun 40 minutters kørsel til nabo-emiraten Sharjah, og halvanden time til den historiske grønne by Al Ain, hvorfra du kan fortsætte sydpå til bjerget Jebel Hafeet.

Lej bil i Dubai: Vigtig information

For at leje bil i Dubai skal du være 21 år. Bemærk, at de fleste udlejere opkræver en ekstra afgift, hvis du er mellem 21 og 25 år. Du skal have haft kørekort et år. Ved afhentning skal du fremvise kørekort, pas og kreditkort. Det gælder alle der skal køre bilen. Skal du have en lejebilsforsikring og en selvrisiko-eliminering? Lejebilsforsikringen bør du købe på forhånd, da dette ofte er en del billigere. Nogle gange indgår selvrisiko-elimineringen allerede i prisen for bilen – tjek dette før du booker.

Husk, at du er i en varm ørkenstat, så tjek, at aircondition virker når du henter din bil. Og sørg for altid at have drikkevand med, selv på korte køreture, i tilfælde af trafikpropper eller andet.

En del lokale Dubai kører bil meget, meget hurtigt - giv plads, når de kommer susende. Veje og faciliteter er topmoderne, men nogle kører lidt viltert. Vi anbefaler at den mest erfarne bilist kører bilen.

Fly og hotel til rejsen til Dubai:

Udover at hjælpe dig til en billig billeje i Dubai, hjælper Skyscanner dig også med nemt og hurtigt at sammenligne flybilletter til Dubai og hoteller. Dubai har et hav af dejlige hoteller, og også nogle af de allermest ekstravagante luksushoteller. Klik på knapperne nedenfor, og find det rigtige til dig.

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.