Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Sammenlign billeje i Marrakech

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Oplysningerne er korrekte pr. maj 2015

###Billeje Der findes adskillige internationale såvel som lokale biludlejningsfirmaer i Marrakech. Flere af dem, heriblandt Avis, Budget, Hertz, Air Car og Location Auto, har kontor i Ménara Lufthavn, hvoraf flere og adskillige andre også har ét ude i byen.

De små lokale udlejningsfirmaer er generelt billigere, men bilerne er ofte også mere slidte og medtagne. Hos nogle udlejere er minimumsalderen for at leje bil helt op til 25 år, internationalt kørekort et krav og man skal have haft sit kørekort i mindst et år.

Firmaerne deler gerne biler med hinanden, kan efterkomme de fleste behov og tilbyder både små såvel som store biler. Skal man ud i de mere øde egne, Saharaørkenen eller Atlasbjergene, anbefales det at leje en stabil firhjulstrækker.

###Kørsel Man kan fint spadsere mellem de fleste attraktioner i byen, og unødig kørsel i Marrakech frarådes generelt, specielt i den gamle bydel, medinaen. Her er gaderne meget smalle, visse steder kan biler slet ikke passere, og ulykker forekommer hyppigt. Når mørket falder på, stiger risikoen for uheld, da det er lovligt for både cykler og biler at køre op til 20 km/t uden lys på.

Mange af de store færdselsåre i Marokko er nye og generelt i god stand, mens kvaliteten svinger mere på de små landeveje. Man skal betale vejafgift på motorvejen mellem hovedstaden Rabat til Casablanca samt Tangiers.

Overordnet set skal man være meget opmærksom og agtpågivende ved kørsel i Marokko, hvor den kaotiske trafik ofte resulterer i voldsomme færdselsuheld. Den stærkes ret gælder i høj grad på landets veje, og særligt under ramadanen bliver færdselsreglerne overtrådt.

###Parkering I den nye del af Marrakech er der overvågede parkeringspladser hos de store hoteller. Hvis det lykkes at finde en parkeringsplads langs vejen, er det kutyme at give de eventuelle ”parkeringsvagter”, ofte i blå jakker, lidt småpenge for deres service.

###Udflugter & seværdigheder Både i og fra Marrakech er der med en bil til rådighed mange gode udflugtssteder. Landskabet er fyldt med smuk natur og sjove oplevelser, tag fx ud og surf på sandtuerne i den store Saharaørken, gå på opdagelse i Atlasbjergene eller besøg en anden af Marokkos charmerende byer. I byens nordligste ende inden floden kan man ride på kameler i det store grønne område, La Palmeraie, med over 150 tusinde palmetræer og mange smukke huse. Marokko har mange imponerende moskeer udover den smukke Kouotubia Moske i Marrakech. I Casablanca knap 250 km nordpå finder man bl.a. landets største, Kong Hassan II Moskeen, med verdens højeste minaret på 200 meter. Kører man i stedet 250 km sydvest for Marrakech kommer man til kystbyen Agadir, populær for sine fine badestrande og kendt som en tolerant by med hensyn til homoseksuelle og alkohol. I byen Ouarzazate 200 km sydøst for Marrakech ligger det gamle, fascinerende Ksar Ait-Ben-Haddou. Stedet som er UNESCOs verdensarv består af en tætbygget labyrint af jordhuse omringet af en høj mur. Ruten hertil ad N9 er en af de smukkeste strækninger i landet, som dog kan være temmelig vanskelig at køre på om vinteren.

Læs meget mere om Marrakach her.

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.