Sammenlign billeje i Mykonos lufthavn

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

###Biludlejning i Mykonos Lufthavn Oplysningerne er korrekte per 21. oktober 2015

Hvis du lejer bil fra Mykonos Lufthavn, kan du lige fra starten komme rundt til hele den skønne ferieø. ###Steder at leje bil i Mykonos Lufthavn Avis, Hertz, Moto Speed S.A. og Sixt har alle kontorer i ankomsthallen. Derudover har Europcar kontor lige uden for lufthavnen. ###Tankstationer i nærheden af Mykonos Lufthavn Hvis du skal levere bilen tilbage i lufthavnen med fuld tank, bør du i forvejen have styr på, hvor du kan få fyldt benzin på i nærheden.

De nærmeste tankstationer ligger i Mykonos by et par kilometer mod nordvest. Der er også en station i Ano Mera stort set lige midt på øen og 7-8 kilometer fra lufthavnen afhængig af hvilken rute, du kører. ###Sådan kommer du ud af Mykonos Lufthavn Lige uden for lufthavnen ligger en af Mykonos’ landeveje – og større bliver vejene ikke på den lille ø. Disse landeveje går i en slags ringvej lige vest om lufthavnen til Ornos og til Mykonos by mod nord og ind til Ano Mera på midten af øen og tilbage igen. Fra landevejene kan du via de mindre veje køre ud til øens strandområder. ###Ruter til populære destinationer Med kun cirka en halv time til de fjerneste egne af Mykonos, er der tid til at nyde alt, hvad øen har at byde på. Her er tre populære destinationer. ###Mykonos by Øens hovedstad er en enormt smuk by fyldt med små gader, hvidvaskede huse og kirker, butikker, restauranter, caféer, barer og restauranter – samt en skøn havnefront og strand.
Det centrale Mykonos by er ti minutter væk. Bare drej til højre ud af lufthavnen, så er du allerede i udkanten af byen med det samme.
Det helt centrale Mykonos er udelukkende gågader, men du kan finde parkering på den gamle havnefront. ###Ano Mera Den eneste by inde i landet på øen har lidt traditionelt græsk at byde på med taverner og munkekloster. Den populære Elia strand er tre kilometer mod syd.
Du kan både dreje nord om lufthavnen og syd om lufthavnen og komme til Ano Mera på cirka et kvarter. Den foreslåede rute er den korteste (men ikke nødvendigvis den hurtigste). Drej til venstre ud ad lufthavnen, og følg vejen rundt om den sydlige del af landingsbanen. Drej så til højre mod Super Paradise Beach. Følg herefter skiltene mod Agrari Beach for at komme igennem Plintri og videre mod øst, indtil du kommer til t-krydset med Ano Mera mod venstre. Vil du til Elia stranden, skal du bare køre direkte sydpå fra Ano Mera.
Der er en stor parkeringsplads lige nord for supermarkedet. Derudover er det nemmest at finde parkering via hotel. Der er masser af parkering ved Elia stranden. ###Platis Gialos Område med en af Mykonos længste og mest familievenlige strande og desuden med bådforbindelse til flere andre af de mest populære strande på sydkysten.
Platis Gialos ligger ti minutter mod syd. Drej til venstre ud af lufthavnen, og tag så første vej til højre. Følg den snoede vej et par hundrede meter, men drej til venstre, hvor vejen svinger til højre mod ”Tropicana Club”. Drej til højre de næste par gange, vejen deler sig, og så til venstre ud på den asfalterede vej. Herfra går vejen direkte ned til Platis Gialos.
Der er parkering ved stranden, men om sommeren kan det være vanskeligt at finde plads, så det er en fordel at bo på hotel med egen parkering.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.