San Francisco

Hoteller i San Francisco – Sammenlign billige hoteller i San Francisco

Hotel San Francisco

San Francisco i Californien er kendt som en af verdens mest mangfoldige byer i forhold til både kultur, terræn og oplevelser – og bydelene er vidt forskellige.

Downtown

San Francisco har et meget kompakt centrum, så det er let at gå rundt fra den ene del til den anden. Og mens de øvrige bydele på forskellige måder er meget forstads- eller landsbyagtige, er Downtown den del af San Francisco, der for alvor siger ”storby”. Her er spækket med shoppingmuligheder af enhver type, markeder, restauranter, kunstgallerier, museer, historiske bygninger samt forretningscentrum med ”Vestens Wall Street” i Financial District, der også er spækket med luksushoteller.

The Mission

The Mission ligger øst for San Franciscos ældste eksisterende bytning, missionærbygningen Mission Dolores fra 1776. Området er i dag San Franciscos latinerdistrikt. Her giver syngende mariachis og travle taquerias området masser af farve og karakter. Den generelt mere moderniserede Valencia Street har masser af gallerier, vægmalerier, hippe cafeer og barer samt små lokale boghandler og designerbutikker. Mission er et af de nemmeste områder i San Francisco at bevæge sig rundt i, da området er meget fladt.

SoMa

Det centrale distrikt SoMa (South of Market) er et af San Franciscos mest mangfoldige, så hvis du er ude efter så mange vidt forskellige oplevelser på så kort tid som muligt, er dette måske det helt rigtige distrikt for dig. Om dagen kan du vælge mellem et utal af museer og gallerier, sportsoplevelser som Major League Baseball, en gåtur i nogle af byens bedste parker som South Park og Yerba Buena Gardens. Om aftenen og om natten er der masser af restauranter at vælge imellem og nogle af San Franciscos bedste natklubber. Ligesom oplevelsesmulighederne er mange og forskellige er overnatningsmulighederne det også. Billigt, midt i mellem, luksus, kunstnervenligt, sportsvenligt, familievenligt og så videre.

Fisherman’s Wharf

Fisherman’s Wharf er San Franciscos mest populære destination blandt turister, der blandt andet bliver lokket til af den historiske havnefront, de mange museer, de historiske bygninger og fantastiske restauranter med friskt fra havet. Det er også et af de bedste steder at søge hen for børnefamilier, da der er masser af familieorienteret underholdning og museer samt akvarium, vandland og meget mere til at sikre, at de små aldrig kommer til at kede sig. Mange af museerne og familierestauranterne har faste gruppetilbud for familier med børn. 

se mere

Billeder af Flickr/rick